Magazin İbrahim Büyükak'tan Nusret esprisi

İbrahim Büyükak'tan Nusret esprisi

Paylaş
İbrahim Büyükak'tan Nusret esprisi

'3 Adam' Eser Yenerler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, önceki akşam Etiler Kebapçısı'nda bir araya geldi. İbrahim Büyükak'ın yeni sinema projesi için toplandıkları öğrenilen yakın arkadaşlar, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı

İbrahim Büyükak, "Yeni bir projem var, uzun uzun konuştuk ve kardeşlerimden eleştirileri aldım. Bu doğrultuda senaryo üzerinde düzenlemeler yapacağım, sonra tamamlamış olacağım" şeklinde konuştu.

Eser Yenerler ve Oğuzhan Koç, "Biz kendi notlarımızı İbrahim'e ilettik, aramızda konuştuk. İnşallah faydalı olacağız" ifadelerini kullandı.

Eser Yenerler'in, "Sağolsun İbrahim sayesinde karnımız doydu, benim tek eleştirim lahmacunun biraz daha pişmesi gerektiği oldu" şeklindeki sözleri herkesi güldürdü.


'ONU ANCAK KIŞ FİLMİNDE YOLLAR KARLA KAPLANINCA OYNATIRIZ'


'Saltbea' hareketi ile dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe'nin sahibi olduğu mekanda yemek yiyen ve muhabirlerin, "Kendisine bir rol verir misiniz?" sorusuna İbrahim Büyükak, "Nusret ağabeyimizi çok severiz, ancak yemek falan tuzlama işi olmaz. Onu ancak kış filminde, yollar karla kaplanınca oynatmayı düşünüyoruz" cevabını verdi.


Bafetimbi Gomis Nusret'te (8 kilo et siparişi)

Haberin Devamı