Spor İbrahim Hacıosmanoğlu, Özak'a suç duyurusunda bulundu

İbrahim Hacıosmanoğlu, Özak'a suç duyurusunda bulundu

Paylaş
İbrahim Hacıosmanoğlu, Özak'a suç duyurusunda bulundu

İbrahim Hacıosmanoğlu Faruk Nafiz Özak'a Adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs ve hakaret suçlarından dolayı Trabzon Cumhuriye Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu

Gerekçe olarak Faruk Nafiz Özak'ın 02.06.2014 tarihli GüneBakış Gazetesi'ne verdiği beyanatta ' Bunlar iftiradır. Şiddetle ve nefretle kınıyorum' başlıklı yazı gösterildi

Haberin Devamı

HAKARET SUÇU

Faruk Nafiz Özak, GüneBakış Gazetesi'nin 02.06.2014 tarihli yazısına verdiği röportajda İbrahim Hacıosmanoğlu'nu 'Sadri Şener'e iftira atan kişi,dedikoducu,eski yönetime kıskançlıkla saldıran kişi' olarak tarif etti.

Bu yazının yayınlandığı günden tam 4 gün sonra Özak'ın aynı gazeteye verdiği demeçte İbrahim Hacıosmanoğlu'na 'Trabzonsporlular bu sığ, küçük yetersiz, niyetli zata gerekli cevabı vereceklerdir' dedi.

Bununla da yetinmeyerek 'Kulüp başkanı müsveddesi diyor ki...' ile başlayan beyanlarda bulundu.

HACIOSMANOĞLU'DAN SUÇ DUYURUSU

Faruk Nafiz Özak'ın bu tip demeçlerini kesin bir dille reddeden İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs ve hakaret suçlarından dolayı Trabzon Cumhuriye Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Gerekçe olarak Faruk Nafiz Özak'ın 02.06.2014 tarihli GüneBakış Gazetesi'ne verdiği beyanatta ' Bunlar iftiradır. Şiddetle ve nefretle kınıyorum' başlıklı yazı gösterildi.

Haberin Devamı

İŞTE HACIOSMANOĞLU'NUN AÇTIĞI DAVANIN METNİ