Magazin İbrahim Tatlıses, Derya Tuna'ya 'Hanım' diye seslendi

İbrahim Tatlıses, Derya Tuna'ya 'Hanım' diye seslendi

Paylaş
İbrahim Tatlıses, Derya Tuna'ya 'Hanım' diye seslendi

İbrahim Tatlıses, restoran açılışına katılan 2001 yılında ayrıldığı Derya Tuna'ya "Hanım" diye seslenince "Yeniden mi birlikteler?" sorusunu akıllara geldi

İzmir’e yerleşen İbrahim Tatlıses, Alsancak'ta yeni bir iş yeri daha açtı. "Tatlıses Dürüm-Ciğer" ismiyle bir restoran açan türkücü, hayranlarından yoğun ilgi gördü, açılış sırasında adeta izdiham yaşandı. Bir kadın ise Tatlıses'e nazar boncuğu taktı.

Haberin Devamı

Türkücü, eski eşi Derya Tuna, oğlu İdo ve kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile birlikte daha sonra açılış kurdelesini kesti. İbrahim Tatlıses, daha sonrada Derya Tuna, oğlu ve kızıyla birlikte yapılan ciğer dürümden tattı.

Keyfi oldukça yerinde olduğu gözlenen Tatlıses, sanatçı Dilber Ay'ın ölümüne üzüldüğünü belirterek, yakınlarına başsağlığı diledi. Tatlıses, "Mekanı cennet olsun. Çok değerli bir dostumdu, arkadaşımdı. Çok da iyi bir sesti; mert yürekli. Herkes sırayla gidecek" dedi.

'İZMİR'İ SEVİYORUM'

İzmir’e yerleştiğini, artık İzmirli olduğunu belirten sanatçı, basın mensuplarının "Sizi İzmir'e bağlayan nedir?" sorusuna "aşk" yanıtını verdi.

Tatlıses, "Yerleşmekle kalmadım, herkesi buraya getirdim. İzmir’in aşkı, İzmir’e olan sevgim. 35 sene buranın ekmeğini yedim ben; gördüm ki ben 40 sene boşu boşuna yaşamışım. İzmir’i seviyorum, İzmir’de beni seviyor. Hep birlikte İzmirlileştik. Sevilmeyecek bir memleket değil" diye konuştu.

Haberin Devamı

Tatlıses, yeni açtığı iş yeriyle ilgili de, "Ben yemediğimi yedirmem. Bugüne kadar da öyle yaptım. Babam bana söylemişti. Demişti ki; 'Baba bu kuzu ciğeri neden alıyorsun, çok pahalı, dana ciğeri alalım?' dedim. 'Oğlum sen de yiyorsun' dedi. O günden bugüne 9 yaşındaydım o zamanlar aklımda kalmış. Baba mesleğim ciğercilik" şeklinde aktardı.

'İSTANBUL BİTTİ HANIM'

Derya Tuna "Bir tane İstanbul'a açarsa ciğerci" derken, sanatçı, "İstanbul bitti hanım bitti. İstanbul'u kapatıyorum. Orada da var kebap salonu. Orayı buraya taşıyacağım" yanıtın verdi.

'O BENİM ANA KRALİÇEMDİR'

İbrahim Tatlıses, bir programda 2001 yılında ayrıldığı Derya Tuna için, "İkimizin evlerinde odalarımız var. Birbirimize saygıdan başka bir şey duymayız. O benim ana kraliçemdir, öyle de kalacak" demişti.

İBRAHİM TATLISES KAÇ KEZ EVLENDİ?

İbrahim Tatlıses bu zamana kadar tam 5 kez evlendi.

İbrahim Tatlıses, şöhret basamaklarını henüz tırmanmaya başlamadığı yıllarda, ilk resmi evliliğini Urfa'da Adalet Durak'la yaptı. Bu evlilikten üç çocuğu Ahmet, Gülden ve Gülşen doğdu.

1979'da İbrahim Tatlıses, 'Kara Yazma' filminde tanıştığı Perihan Savaş'la aşk yaşamaya başladı. Bu beraberlikten İbrahim Tatlıses'in bir kızı daha dünyaya geldi. Ona Melek Zübeyde adını verdi.

Haberin Devamı

Ancak 9 Ağustos 1984'te gazeteler bu aşkın bittiğini Perihan Savaş'ın kaşı patlamış, gözü morarmış bir fotoğrafıyla duyurdu. Yine de İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın dostlukları bugün de devam ediyor.

İbrahim Tatlıses, 'Kara Zindan' filminin çekimleri sırasında da Işıl Çıtak ile tanışıp yakınlaşmıştı. Çiftin birlikteliğinden Dilan doğmuştu.

İbrahim Tatlıses'in adı daha sonra birlikte film çevirdiği Hülya Avşar'la anıldı.

O günlerde yine bir rol arkadaşı; Derya Tuna girdi hayatına İbrahim Tatlıses'in. Bu beraberlikten de İdo dünyaya geldi.

Bu uzun beraberlik Asena ile İbrahim Tatlıses aşkının başlamasıyla bitti.

Asena ile ayrılık Ayşegül Yıldız'la yaşamakta olduğu ilişkiyi güçlendirdi.

14 Mart 2011 gecesi televizyondaki programı İbo Show'dan çıkışta Maslak'ta silahlı saldırıya uğradı İbrahim Tatlıses. Başından yaralandı. Uzun süren tedaviden sonra hayata döndü.

Haberin Devamı

Hayatına giren 3 kadın; Perihan Savaş, Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız başında bekledi. Adalet Hanım uçağa atladığı gibi yanına geldi.

İbrahim Tatlıses yaşam savaşı verdiği bu zor günlerde 27 Eylül 2011'de Ayşegül Yıldız'la evlendi. İkinci resmi nikahıydı bu İbrahim Tatlıses'in.

Bu arada kızları Elif Ada oldu. Ama bu ilişki de hüsranla son buldu. Çift, 29 Kasım 2013'te boşandı.