Spor İbrahim Toraman, gol atarsa sevinmeyecek

İbrahim Toraman, gol atarsa sevinmeyecek

Paylaş
İbrahim Toraman, gol atarsa sevinmeyecek

Sivasspor'un savunma oyuncusu İbrahim Toraman, uzun yıllar kaptanlığını yaptığı Beşiktaş'a karşı ligde 10 yıl aradan sonra forma giyecek olmasının kendisine karmaşık duygular yaşattığını belirterek, "Beşiktaş'a karşı gol atmak isterim ama açıkçası çok sevinmem" dedi.

Sivasspor’un, Beşiktaş’tan sezon başında 1 yıllığına kiraladığı Toraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski takımına karşı duygusal bir 90 dakika oynayacağını belirtti.

Kendisini ve takımını zor bir maçın beklediğini dile getiren Toraman, "Uzun yıllar Beşiktaş formasını giydim ve kulübüme en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım ancak şimdi onlara rakip olacağım. Profesyonel hayatta bunlar var" diye konuştu.

Toraman, karşılaşma öncesi karmaşık duygular yaşadığını aktararak, şunları kaydetti:

"Çok değişik duygular içindeyim. İşimin gereği profesyonel olarak sahaya çıkıp Sivasspor formasıyla en iyi şekilde mücadele edeceğim. Elimden gelen en iyi performansı sergileyerek takımıma katkı sağlamaya çalışacağım. Sivasspor’a karşı Beşiktaş formasıyla elimden geleni en iyisini yapmışsam, Sivasspor formasıyla da aynı mücadeleyi göstereceğim. Takım olarak en üst düzey mücadeleyi göstererek maçtan galibiyetle ayrılmaya çalışacağız."

Daha önce Gaziantepspor’da oynadığı dönemde Beşiktaş’a karşı gol attığını anımsatan Toraman, "İnşallah, pozisyon bulursam gol atmak isterim. Beşiktaş’a karşı gol atmak isterim ama açıkçası çok sevinmem. Uzun yıllar Beşiktaş forması giydim. Orası benim kalbimde olan bir yer, orası benim yuvam. Bunun yanı sıra işim gereği kazanmak için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Toraman, 10 yıl sonra yeniden Beşiktaş’a rakip

Sivasspor’un sezon başında Beşiktaş’tan 1 yıllığına kiraladığı İbrahim Toraman, 10 yıl formasını giydiği ve uzun yıllar takım kaptanlığını yaptığı Beşiktaş’a yeniden rakip oldu.

Ligde daha önce Gaziantespor formasıyla 2001-2004 yılları arasında siyah-beyazlılara karşı 6’sı ligde 2’si Türkiye Kupası’nda 8 maçta forma giyen Toraman, bu maçlarda bir de gol sevinci yaşadı. Toraman’ın görev aldığı maçlarda Beşiktaş 4, Gaziantespor 2 kez galip geldi, 2 maç da berabere sonuçlandı.

Toraman, yarın Osmanlı Stadı’nda yapılacak maçta Beşiktaş’a karşı 9’uncu sınavını verecek.

AA

Haberin Devamı