Spor Ibrahimovic çılgınlığı

Ibrahimovic çılgınlığı

Paylaş
Ibrahimovic çılgınlığı

Ibrahimovic'in menajerinin, “Galatasaray'la görüşüyoruz” açıklaması, taraftarları coşturdu. Yapılan yorumlarda, “Bize gelsin, 3 formasını da alırım” ve “Bize Hagi, Popescu, Taffarel geldi. Drogba ile Sneijder'i getiren, bunu da getirir!” ifadeleri kullanıldı

Galatasaray’da, Zlatan Ibrahimovic çılgınlığı yaşanıyor... Fransız ekibi PSG’de forma giyen İsveçli yıldızın menaceri Mino Raiola, “Zlatan, PSG’de kalmak istemiyor. Milan, Tottenham ve Galatasaray’ın da aralarında bulunduğu kulüplerle görüşüyoruz” ifadelerini kullandı. Başkent ekibiyle sözleşmesi 2016’da sona erecek olan İbrahimovic’in adının Aslan’la birlikte anılması, Sarı-Kırmızılı taraftarları oldukça heyecanlandırdı. Profesyonel kariyerine başladığı Malmö hariç, sırasıyla Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan ve şu anki takımı PSG’de lig şampiyonlukları yaşayan İbra’nın, Cim Bom’a gelmesi halinde kulübe büyük başarılar kazandıracağına kesin gözüyle bakılıyor. İbrahimovic haberleriyle ilgili taraftarların yaptıkları yorumlar da dikkatlerden kaçmıyor.

‘Komple bir forvet’

Kimileri, “Bize gelsin, 3 formasını da alırım” derken, kimileri, “Bize daha önce Hagi, Popescu ve Taffarel geldi. Drogba’yı ile Sneijder’i getiren, bunu da getirir! İbrahimovic neden olmasın?” ifadelerini kullandı. Galatasaray’ın, ligde şampiyon olması halinde direkt Devler Ligi’ne gitmesi halinde gelecek paranın da, transfere kaynak oluşturacağını düşünen Sarı-Kırmızılılar, “Hava hakimiyeti var. Sırtı dönük oynayabiliyor. Kafa vuruyor, frikik atıyor. Komple bir yıldız. Galatasaray onu alırsa, kendisine yakışanı yapar” yorumunda bulundular.

Kupayı kaldırıp veda edecek!

Fransa 1. Ligi’nde (Ligue 1) PSG geçtiğimiz hafta Guingamp’ı, Zlatan İbrahimovic’in hat-trick yaptığı mücadelede 6-0 mağlup etmiş ve bitime 2 hafta kala en yakın rakibi Lyon’un 6 puan önünde, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmıştı. Genel averaja bakılan Ligue 1’de +45 ile rakibinden 7 gol fazlası bulunan ve büyük oranda zaferini ilan etmeye çok yakın olan Paris temsilcisi, eğer önümüzdeki cumartesi günü deplasmandaki Montpellier mücadelesinden 1 puan çıkarırsa şampiyonluğunu ilan edecek. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İbrahimovic de, PSG’de forma giydiği üçüncü sezonunda da ligde mutlu sona ulaşmayı başaracak. Bu arada İsveçli futbolcu, ligde şu ana kadar 24 maçta 19 gol attı.

Haberin Devamı