Spor İbre Avcı'yı gösteriyor

İbre Avcı'yı gösteriyor

Paylaş
İbre Avcı'yı gösteriyor

Kayserispor'da teknik direktör arayışı sürürken, Şenol Güneş'in, bu sezon takım çalıştırmayacağını söylemesi üzerine ibre, milli takım eski çalıştırıcısı Abdullah Avcı'ya döndü

Bu arada, Fenerbahçe, Kayserispor'un Holmen'i kiralama girişimine olumsuz yanıt verdi.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ile İstanbul'da görüşen Şenol Güneş'in bir takım mazeretler öne sürmesi üzerine, sarı kırmızılılar, gündemlerinde bulunan teknik adam Abdullah Avcı ile masaya oturdu. Avcı'nın bu gün ögleden sonra sarı kırmızılı yöneticilere net yanıtını vereceği bildirildi. Bu arada Kayserispor'un orta saha için ısrarla istediği Fenerbahçeli Holmen için, teknik direktör Ersun Yanal "olmaz" dedi. Fenerbahçe'den olumsuz yanıt alan Kayserispor, geçen sezon kiralık oynattıkları Ceyhun Gülselam ve Yekta için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Galatasaray teknik direktörü Manci'nin onay vermesi halinde her iki oyuncunun Kayserispor'a gelebilecekleri, renktaş kulübün de Kayserispor'a Salih konusunda takas önerisinde bulunduğu ifade edildi.

Öte yandan, Kayserispor'un biri forvet biri orta saha olmak üzere iki tecrübeli yabancı oyuncuyla ilgili girişiminin iki gün içinde sonuçlanacağı, oyuncuların Antalya kampına katılacakları bildirildi.

Oktay ENSARİ/KAYSERİ,(DHA)

Haberin Devamı