Magazin İçim Labne Tatlı İntikam Dizisinde Konuk Oyuncu Olma Fırsatı Sunuyor

İçim Labne Tatlı İntikam Dizisinde Konuk Oyuncu Olma Fırsatı Sunuyor

Paylaş
İçim Labne Tatlı İntikam Dizisinde Konuk Oyuncu Olma Fırsatı Sunuyor

İçim, tatlı yapmayı sevenler için yepyeni bir yarışma başlattı. Üstün lezzet ödüllü İçim Labne ile hazırlanmış tarifini 'icimdenyemekgeldi.com' üzerinden paylaşan bir talihli, tarifini Tatlı İntikam'da dizinin yakışıklı şefi Sinan ile birlikte yapma şansı kazanacak. Sosyal medyada büyük ilgi gören yarışma 29 Mayıs 2016 tarihinde sonuçlanacak

Ekranların sevilen dizisi Tatlı İntikam’da yakışıklı şef Sinan, menüsüne ekleyeceği yeni labneli tatlısı için eşsiz bir tarif arıyor. İçim’in başlattığı yarışma kapsamında, üstün lezzetli İçim Labne kullanarak hazırladığı tatlı tarifini paylaşanlar arasında tarifi en çok beğenilen bir talihli, Tatlı İntikam dizisine konuk olacak ve tarifini Sinan ile birlikte yapma şansı kazanacak. İçim Labne kullanarak hazırlanan tarifler 29 Mayıs 2016 tarihine kadar İçim’in ilgili web sitesi ‘icimdenyemekgeldi.com’ adresinden paylaşılabilecek.

Haberin Devamı

Beğenilen tatlı tarifi yarışmanın kazananı tarafından başrol oyuncusu ile birlikte yapılacak. Gülümser’in ‘tatlı’ telaşı İçim’in Facebook, Twitter ve Instagram sayfaları aracılığıyla dizinin oyuncularının rol aldığı videolarla duyurulan kampanya sosyal medyada büyük ilgi gördü. İçim Labne severler ve Tatlı İntikam dizisi izleyicileri tarafından beğeniyle takip edilen yarışmaya ilgili web sitesi üzerinden başvurular hızla gelmeye başladı.

Yarışma tanıtımlarını gören ev hanımı, mutfakta uzman, maharetli Gülümser ise yarışma için kolları sıvadı. Yepyeni bir tarif hazırlayıp yarışmayı kazanmayı aklına koyan Gülümser’in bu süreçteki “tatlı telaşı” İçim’in sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek. Siz de “İçimden oyuncu olmak geldi’ diyor ve tatlı tariflerinize güveniyorsanız, İçim Labne kullanarak bir tatlı hazırlayın; icimdenyemekgeldi.com adresinden paylaşın.

Haberin Devamı