Gündem İçişleri Bakanı Soylu'dan ölen yavru köpekle ilgili açıklama

İçişleri Bakanı Soylu'dan ölen yavru köpekle ilgili açıklama

Paylaş
İçişleri Bakanı Soylu'dan ölen yavru köpekle ilgili açıklama

İçişleri Bakanı Soylu, bacakları kesilerek hayatını kaybeden yavru köpekle ilgili açıklama yaptı. Soylu, "Elimizde iş makinesiyle yapıldığına dair görüntü var. Çok da acı görüntüler var. İş makinesi olduğu kesin" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu Sakarya'da bacakları ve kuyruğu kesilerek ölüme terk edilen ardından mdahaleye rağmen hayatını kaybeden köpekle ilgili açıklama yaptı. Soylu, "Elimizde iş makinesiyle yapıldığına dair görüntü var. Çok da acı görüntüler var. İş makinesi olduğu kesin. İnsanın içinin kaldıramayacağı görüntüler var. Bize ilk gelen bilgi düzgün bir kesi olduğu yönündeydi olayın görüntüleri ortaya çıkınca bunu bir iş makinesi olduğu belli oldu" dedi.

Haberin Devamı

NE OLMUŞTU?

Sapanca Hacımercan Mahallesi'nde 13 Haziran Çarşamba günü ormanlık alandaki köpekleri beslemeye giden hayvanseverler, patileri ve kuyruğu kesilmiş yavru köpeğin yerde kıvrandığını görmüştü.

Veterinere götürülen ağır yaralı köpek daha sonra tedavisi için İstanbul'da bulunan bir veteriner kliniğine gönderilmişti.

İstanbul'da ameliyat edilen yavru köpek kurtarılamamıştı. Olayın ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Sapanca Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kepçe operatörü İ.M. gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı.