Türkiye (Son Dakika) İçişleri Bakanlığı 1.772 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları

İçişleri Bakanlığı 1.772 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları

Paylaş
İçişleri Bakanlığı 1.772 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları

İçişleri Bakanlığı'ndan personel alınacağı duyuruldu. 1772 sözleşmeli personelin istihdam edileceğinin söylendiği açıklamada personellerde aranan şartlar da belirtildi. İşte İçişleri Bakanlığı sözleşmeli personel ilanının başvuru şartları.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, TC İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile Ek ve Değişiklikleri çerçevesinde; Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı emrinde istihdam edilmek üzere aşağıdaki Ek-1/a ve Ek-1/b sayılı tablolarda adedi ve pozisyon unvanı belirtilen toplam 1.772 adet boş pozisyonlara 22 Mart-08 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak giriş(sözlü) sınavı ile personel alımı yapılacaktır" denildi.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamada son başvuru tarihi 29 Ocak olarak belirtildi. Başvurular e-Devlet şifresi ile yapılacağından, adayların www.turkiye.gov.tr hesabının bulunması zorunlu. İş Talep Formunu elektronik ortamda doldurup, başvurusunu hatasız ve eksiksiz bir şekilde tamamlayan ve bilgilerinin doğruluğundan emin olan adayların “Bilgilerimi Kaydet” butonuna basıp başvurularını tamamlayabilirler.

İlanla ilgili diğer detaylar ilan sayfasında belirtildi.

İçişleri Bakanlığı ilan sayfasına gitmek için tıklayın.