Spor İddaa oranları değişti: Dinamo Kiev-Beşiktaş...

İddaa oranları değişti: Dinamo Kiev-Beşiktaş...

Paylaş
İddaa oranları değişti: Dinamo Kiev-Beşiktaş...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı öncesi, İddaa oranlarında flaş bir değişiklik yapıldı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Beşiktaş, tarihi bir mücadeleye çıkmaya hazırlanıyor. Dinamo Kiev karşısında bir üst tura çıkma vizesi arayacak Siyah-Beyazlılar, Ukrayna deplasmanında kazanması durumunda, Benfica-Napoli maçının skoruna bakmazsızın, bir ilki gerçekleştirerek tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında bir üst tura adını yazdıracak.

Zorlu maça saat kala, İddaa oranlarında da flaş bir değişikliğe gidildi. İddaa risk yönetimi, Beşiktaş'ın galibiyet oranını 2.00'den, 1.85'e düşürdü. Dinamo Kiev'in galibiyet oranı ise 2.80'den, 3.00'e yükseldi. Beraberliğin oranı ise 2.90'dan, 3.00'e çıktı. İddaa Risk Yönetimi'nin bu kararı almasında Beşiktaş galibiyetinin yüksek oranda talep görmesinin rol oynadığı tahmin ediliyor.

Feyenoord favori...


Fenerbahçe ise UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe akşamı zorlu Feyenoord deplasmanına konuk olacak. Bu önemli maçın İddaa oranları ise açıklandı ve Hollanda ekibi favori olarak gösterildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmak için büyük avantajı elinde bulunduran ve son Zorya maçını kazanarak grup liderliğini devam ettiren Fenerbahçe, perşembe akşamı gruptaki son maçında Feyenoord deplasmanında olacak.

Feyenoord iki maçını kazanmıştı


A Grubu maçında De Kuip Stadı'nda çok önemli bir maça çıkacak olan Fenerbahçe ise bu maçta İddaa Risk yönetimi tarafından favori olarak görülmüyor. Hollandalı eski yıldız futbolcu Giovanni van Bronckhorst'un takımı A Grubu'nda oynadığı Manchester United ve Zorya mücadelelerini 1-0'lık skorlarla kazanmıştı.

İddaa'nın açıkladığı oranlara göre, Feyenoord'un maçı kazanmasına 1.90, karşılaşmanın berabere bitmesine 3.10, Fenerbahçe galibiyetine ise 2.80 oran açıldı.

Grupta Fenerbahçe 10 puanla lider durumda bulunurken, Manchester United 9, Feyenoord ise 7 puana sahip... Hollanda ekibi gruptan çıkmak için Fenerbahçe'yi mutlaka mağlup etmek zorunda... Temsilcimiz Fenerbahçe ise 1-0 kaybetmesi durumunda bile genel averajda Feyenoord'un üstünde kalarak, United2ın kazanması halinde bile ikinci olarak gruptan çıkıyor.

Haberin Devamı