Magazin İdil-Mert Fırat çifti balayını erteledi

İdil-Mert Fırat çifti balayını erteledi

Paylaş
İdil-Mert Fırat çifti balayını erteledi

Sosyetik güzel İdil Fırat'la dün akşam evlenen oyuncu Mert Fırat, ortağı olduğu DasDas Sahne'deki teknik aksaklıklardan dolayı balayını bir ay erteledi

Ufak Tefek Cinayetler'in Serhan'ı Mert Fırat ile İdil Fırat, dün akşam Çeşme Alaçatı'da yapılan törenle dünya evine girdi.

Haberin Devamı

Düğüne çiftin yakın arkadaşları ile Melisa Sözen, Harun Tekin, Belçim Bilgin, Gökçe Bahadır, Oğulcan Engin, Elif Engin, Zeynep Çarmıklı, Kerim Çarmıklı gibi sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı.

İdil Fırat, ilk dansta kendisini kucağına alan Mert Fırat'a dudağından öperek karşılık verdi:

BALAYI ERTELENDİ

Habertürk'ün haberine göre, Mert Fırat, balayı için rol aldığı dizinin yönetmeninden izin almıştı. Ne var ki Fırat'ın ortağı olduğu DasDas Sahne'de yaşanan teknik sorunlar Fırat çiftinin balayını ertelemelerine neden oldu.

Teknik sorunlar, DasDas Sahne'nin başka bir yere taşınmasını zorunlu kıldı. Sahnenin yeni sezona yetişmesi için İstanbul'da kalmak zorunda kalacak olan Mert Fırat, balayını ekimde yapacak.

EKİMDE 4 GÜNLÜK BALAYINA GİDECEKLER

Mert Fırat ile İdil Fırat, ekimde 4 günlüğüne Amerika'ya gidecek. Mert Fırat'ın devam eden çekimlerinden dolayı balayı kısa olacak.

Haberin Devamı