Magazin İdo Tatlıses: Erdoğan hayranıyım

İdo Tatlıses: Erdoğan hayranıyım

Paylaş
İdo Tatlıses: Erdoğan hayranıyım

Dokuz ay içinde üçüncü maxi single'ını çıkartan İdo Tatlıses: Babam başka partideyken ben AK Parti için çıldırıyordum

Sabah'tan İlker Gezici'ye konuşan İdo, 'Babanız milletvekili adayı olamadı, üzüldünüz mü?' sorusuna şöyle yanıt verdi: "Aday olmadığı için üzülmedim. Kendisinin de üzüldüğünü sanmıyorum. Aday olarak gösterilmemesinin sağlık durumuyla alakası yok. İlla ki bir bildikleri vardır. Belki tempodan dolayı yormak istemediler. Ama babam çok iyi. Allah'a şükür her şey çok iyi gidiyor. Biraz daha kalıp dönecek"

Haberin Devamı

ADAY OLSA BÜYÜK OY ALIRDI

İdo, "Babanızın milletvekili olmasını ister miydiniz?" soru üzerine "Onun kendi görüşü, kendi kararı. Ama eğer aday olsaydı Urfa'da çok büyük oy alırdı" dedi.

ERDOĞAN'A HAYRANIM

İdo, "Siyasetle aranız nasıl" sorusu üzerine ise "Siyaset derin bir konu. Ben de çocukluğumdan beri siyasetle yakından ilgileniyorum. Babam zamanında başka parti adayıyken ben Ak Parti için çıldırıyordum. Gençlik Kolları'ndaydım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu beni çok etkiliyor. Kendisine hayranım. Karizması ve dünyayı etkileyen tavrıyla kendisinden etkilenmemek mümkün değil. Siyaseti onun sayesinde çok sevdim" diye konuştu.

BABASIYLA DÜET YAPACAK

Dokuz ay içinde üçüncü maxi single'ını çıkartan Tatlıses, 'Kaç Kere' adını verdiği son albümüyle kendisine karşı oluşan önyargıyı yıktığını da söylüyor. Babasının albümünü çok beğendini söyleyen İdo, "Altı ay sonra yeni bir şey daha gelecek. İşi daha çok şova döndüreceğim. Daha çok dans edilecek yeni bir tarz yapacağım. Şimdikinden daha sert olacak" dedi. İdo, "Babamla düet yapacağım. Ben arabesk okuyamam ama o pop okur. Kayahan'ın şarkılarını çok güzel okumuştu. O yüzden pop bir şarkıda düet yapacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

KIZLARIN HAYRANLIĞI HOŞUMA GİDİYOR

İdo "Kızlarla olan ilişkilerinizi Tatlıses soyadı ne derece etkiliyor?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi: Çok etkiliyor. Sırf İbrahim Tatlıses'in oğlu olduğum için benimle tanışmak isteyen kızlar oluyor. 'Bugün şuraya gidelim mi?' deyip dolaşmak istiyorsa, benimle neden birlikte olmak istediği belli oluyor. Ben de ona göre davranıyorum. Geçen gün bir radyo programında evlenme teklifi aldım ve kabul ettim. Kızların hayranlığı hoşuma gidiyor. İdo "Hayranınızla evlenir misiniz gerçekten?" sorusuna ise "Hayat bu; neyle karşılaşacağım belli olmaz. Büyük konuşmamak lazım. Ama şu an evleneceğim kız ne yapıyor, nerede, nasıl karşılaşacağız; merak ediyorum. Evliliğin kariyerimi olumsuz etkileyeceğini de düşünmüyorum" diye yanıt verdi.

GENLERİMDE ÇAPKINLIK VAR

Kendinizi yakışıklı buluyor musunuz?

Haberin Devamı

Aynalarla barışığım. Kimse beni yönlendirmiyor. İmaj konusunda da kendi isteğime göre hareket ediyorum. Bu imajı kimseye bakarak oluşturmadım. Kendime yakıştırdığımı giyiyorum. Modayı da takip etmiyorum. Modanın olduğuna da inanmıyorum. Takım elbise de giyiyorum, R&B tarzı da.

Çapkın mısınız?

Her erkekte olduğu kadar bende de çapkınlık var. Genlerde de var biraz. (Gülüyor)

Hiç aşık oldunuz mu?

Bilmiyorum ki... Aşık olmak nasıl bir şey onu bilmiyorum. Hiçbir kız için ağlamadım mesela. Kaynak: Sabah