Türkiye (Son Dakika) İETT otobüsü yine kaza yaptı: Şoförden korkunç iddia

İETT otobüsü yine kaza yaptı: Şoförden korkunç iddia

Paylaş
İETT otobüsü yine kaza yaptı: Şoförden korkunç iddia

Şişli'den Dolmabahçe'ye inen Prof. Dr. Bedri Karafakioğlu Caddesi'nde İETT otobüsü kaza yaptı. Otobüs şoförü, frenlerin tutmadığını belirterek, 'Bu arabaların hepsi sorunlu' dedi

Kaza saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Taksim-Yeşilpınar hattında sefer yapan 49 T numaralı İETT otobüsü yokuş aşağı inerken önce kaldırıma çıktı ardından ağaçlık alana girerek durabildi.

Haberin Devamı

Otobüs şoförü ile 3 yolcu kazayı yara almadan atlattı.

'BU ARABALARIN HEPSİ SORUNLU'

Otobüslerde fren sorunu olduğunu belirten sürücü Hafız Güzel, "Hiç fren tutmadı. El frene asıldığım halde yine tutturamadım. Ne yaptıysam durduramadım. 16 yıldır şoförlük yapıyorum böyle bir şey görmedim" dedi.

İETT şoförü Güzel, "Tecrübem olmasa araçlara vura vura aşağıya doğru giderdik" diye konuştu.

Frenlerden şikayet eden Güzel, "Bundan şikayetimiz var. 30 km ile giden otobüsü durduramadık. Bu arabaları yeniden elden geçirmeleri lazım. Bu arabaların hepsi sorunlu. Yetkililere söylüyorum bu arabaları incelesinler. Ufak yağmurda ben arabayı durduramadım yarın kış geliyor" dedi. Kazayı yara almadan atlatan yolcu da şoförü teşektür etti. Kazanın şokunu yaşayan yolcu, "Şoför arkadaşın tecrübesi bizi kurtardı" diye konuştu.

Haberin Devamı

DHA