Advertorial İhracat hedeflerini büyüttüler
Sponsorlu

İhracat hedeflerini büyüttüler


Paylaş
İhracat hedeflerini büyüttüler

Alüminyum sektörünün en başarılı ihracatçı firmaları arasında bulunan Sistem Alüminyum, boyahane tesisinin kapasitesini yıllık 7.000 ton seviyesinden yıllık 19.000 tona çıkararak ihracat cirosunu arttırmayı hedefliyor. 45’ten fazla ülkeye ihracat yapan firma,  yeni pazarlar için fizibilite çalışmalarını sürdürüyor.

Çorlu’da 70.000m² kapalı alanda faaliyet gösteren Sistem Alüminyum, ağırlıklı olarak yurt dışına alüminyum profil, cephe sistemleri ve alüminyum kompozit panel ürünleri ihraç ediyor.

Şirket güçlü ihracat ekibi ile faaliyet alanındaki ürünler için, Ağustos 2014 - Temmuz 2015 döneminde tüm Avrupa Birliği ülkeleri bazında ihracat birincisi olmuştu.

Yurt Dışı Fuarlarına Yoğun Katılım

İhracat cirosuna ilişkin çeşitli dönemlerde ödüle layık görülen firma, yurt dışında gerçekleşen alüminyum fuarlarına sıklıkla katılıyor. Irak, İtalya, Polonya, Almanya, Fransa ve Cezayir gibi önemli ülkelerde gerçekleşen yapı fuarlarında yerini alan Sistem Alüminyum, pazarlama bütçesinin önemli bir kısmını fuar organizasyonlarına ayırıyor.

Yabancı Müşterilere Türkiye’den Teknik Destek İmkanı

Projelerine özel farklı kalıplarda profillere ihtiyaç duyan ihracat müşterilerinin taleplerini Ür-Ge departmanı ile karşılayan Sistem Alüminyum, gelen talebe göre parçaların teknik çizimlerini gerçekleştiriyor ve kalıbı kendi bünyesinde çıkarıyor. Üretilen parça ile kullanılacak bir aksesuar sistemi varsa, bunun da tasarımını kendi bünyesinde yapıyor tedarikçilerine belirlediği standartlarda ürettiriyor ve müşterine bütün bir sistem olarak sunuyor. Yalnızca ürün değil; kapsamlı bir servis almak isteyen yabancı müşteriler için bir avantaj sağlayan bu çalışma sistemi, firmanın ihracat başarısının önemli bir unsuru olarak görülüyor.