Mamak İhtiyaç sahibi aileler, 'Gönül Sofrası'nda bir araya gelecek

İhtiyaç sahibi aileler, 'Gönül Sofrası'nda bir araya gelecek

Paylaş
İhtiyaç sahibi aileler, 'Gönül Sofrası'nda bir araya gelecek

İhtiyaç sahibi aileler, 'Gönül Sofrası'nda bir araya gelecek

ANKARA, (DHA)- MAMAK Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanabileceği 'Gönül Sofrası' adlı işletmeyi düzenlenen törenle açtı. Gönül Sofrası'nın ilk konukları ise, şehit aileleri ve gaziler oldu.
Açılışa, Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Ali Demir ve Mamak Müftüsü Ramazan Ilıkkan katıldı. Mamak Belediyesi Vali Erdoğan Şahinoğlu Konukevi'nin en üst katında açılan Gönül Sofrası'nda birbirinden güzel ve özel yemeklerin ikram edilecek. İhtiyaç sahiplerinin evlerinden alınarak misafir edileceği Gönül Sofrası'nın ilk konukları ise, şehit aileleri ve gaziler oldu. Gönül Sofrası'nda sadece merhamet, muhabbet, empati ve iyiliğin yer aldığını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Gönül sofrası sosyal bir iyilik çerçevesinde hazırlanmış özel bir projedir. Gün gelecek burada siyasi büyüklerimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize elleriyle hazırladıkları yiyecekleri ikram edecek. Aynı sofrada oturarak onların bir derdine derman olacak" dedi.
'GÖNÜL ÇARŞISI'NI DA ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇACAĞIZ'
Ayrıca, belediye olarak gerçekleştirecekleri Gönül Çarşısı'nın da önümüzdeki günlerde açılışının yapılacağı müjdesini veren Başkan Köse, "Gönül Çarşısı, bir evin, bir insanın ihtiyacı olan ne varsa hemen hemen hepsini içeren doğal ürünlerinde raflarda yerini alacağı özel bir çarşı. Gönül Çarşısı'nda da en çok alışverişi en çok ihtiyacı olanların yapmasını sağlayacağız. Kendine vereceğimiz Mamak Kart ile kıymetli Mamaklı vatandaşlar ne ihtiyacı varsa onu temin edecekler" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı