Merkez İhtiyaç sahibi çocuklara geri dönüşümden yapılan oyuncaklar verilecek

İhtiyaç sahibi çocuklara geri dönüşümden yapılan oyuncaklar verilecek

Paylaş
İhtiyaç sahibi çocuklara geri dönüşümden yapılan oyuncaklar verilecek

İhtiyaç sahibi çocuklara geri dönüşümden yapılan oyuncaklar verilecek

Cem Mete OKUR/YALOVA,(DHA)-YALOVA Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri örnek bir çalışmaya imza atarak, ‘Çocuklar oynasın diye elden ele iyilik’ projesi kapsamında geri dönüşüm malzemelerinden oyuncaklar yaptı. Oyuncaklar ihtiyacı olan çocuklara hediye edecek.

Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğretmeni Nuray Özgür ve çocuk gelişimi bölümü öğrencilerinin katılımıyla, ‘Çocuklar oynasın diye elden ele iyilik’ projesi kapsamında geri dönüşümden oyuncaklar yapılarak ihtiyacı olan çocuklara hediye edilecek.

Proje hakkında bilgi veren Çocuk Gelişimi Bölümü öğretmeni Nuray Özgür, “Bu projede bize Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Volkan Hışır ve müdür Yardımcısı Dilek Akkuş’un çok önemli destekleri oldu. Ayrıca Altınova Anadolu Lisesi 9’ncu sınıf öğrencileri, Altınova Piyalepaşa Ortaokulu, Altınova Tavşanlı Şehitlik Ortaokulu, Altınova İmam Hatip Ortaokulu ve Altınova Hacı Ali Saruhan Ortaokulu 8’nci Sınıf öğrencilerinin de yardımıyla geri dönüşüm malzemelerinden oyuncak yapıldı. Yapılan oyuncaklar bir süre Bülent Özyürük Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde sergilendikten sonra satışa sunulacak. Satıştan elde edilen gelir ise LÖSEV ve Çocuk Esirgeme Kuruma bağışlanacak” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı