Advertorial IKEA'DAN ÖZGÜR VE SAMİMİ KUTLAMA STİLLERİ
Sponsorlu

IKEA'DAN ÖZGÜR VE SAMİMİ KUTLAMA STİLLERİ


Paylaş
IKEA'DAN ÖZGÜR VE SAMİMİ KUTLAMA STİLLERİ

Yeni yıl kutlamaları ile birlikte evde değişim süreci başlıyor. Bu yıl beklentilere veda etmeye ve sadece kendiniz olmaya ne dersiniz? İşte evinizde sıradışı ve size özgü bir kutlama atmosferi için pratik öneriler...


Yeni buluşma yerimiz mutfaklar

Leziz kokular, kahkahalar arasında kutlama hazırlıklarına mutfaktan başlamaya ne dersiniz? Yumurtalar, un, süt, tüm malzemeler masaya yayılsın. Çünkü aile ve dostlarınızla mutfakta pişen keklerin, kurabiyelerin değeri, paha biçilmez. Yılbaşı kutlamalarına özel hediyelik kutular ve kağıt kalıplar fırından çıkanları karşılamaya hazır. IKEA’nın camlara asılan yıldız aydınlatmaları, kuru ağaç dallarını süsleyen meyve dilimleri, desenli tekstiller ve etrafta yanan aromatik mumlar... Kırmızı ve beyazın uyumlu birlikteliği mutfağınızda sezon boyunca neşeli bir karşılama atmosferi yaratmanızı sağlar.


En sevdiğiniz köşeyi değerlendirin

Kutlama hissini tüm sezona yaymak en güzeli. Evin en sevdiğiniz köşesinde bir cam fanusu IKEA’nın pudra tonlarındaki yılbaşı toplarıyla doldurabilir, içini minik bir top ışıkla aydınlatarak bir çam dalı yerleştirip dekoru tamamlayabilirsiniz.



Desenleri karıştırıp, yakıştırın

Duyguları harekete geçiren dokuları bir arada kullanmak yeni yılın öne çıkan eğilimleri arasında yer alıyor. IKEA’nın birbirinden farklı desenli runner örtülerini kombinleyerek kendinize özel bir stil oluşturabilirsiniz.


Hediyelerinizi sevgiyle paketleyin

Bu yıl hediyelerinizi kendiniz paketlemeye ne dersiniz? El emeğinizle paketlenmiş bir hediye, içindekine değer katarak sevdiğinize özel hissettirecektir. IKEA’nın birbirinden güzel paket kağıtları, kutuları ve süsleri ile her gün sevdiklerinize ufak bir hediye paketi hazırlayarak sanatınızı konuşturabilir, ezberleri bozabilirsiniz.


Samimi ve davetkar bir ortam yaratın

Evler, içinde yaşayanlarla değerlenir. Küçük bir odayı sıcak, davetkar bir kutlama alanına dönüştürmek için ortalıktaki eşyaları kaldırıp birkaç esnek mobilya ve yer minderlerine yer açarak sıcak, samimi bir atmosfer oluşturabilirsiniz. İskandinav tarzının favori rengi olan mavi; yeni yılda siyah, beyaz ve ahşaplarla birleşiyor. IKEA’nın yaşam alanlarının atmosferini belirleyen ışık zincirlerini ister duvardan ister sehpanın ya da rafın kenarından sarkıtarak, sezon boyunca onları hoş birer aydınlatma kaynağı olarak kullanabilirsiniz. Ahşap bir merdiveni birbirinden şık kadehler ve yemek takımlarıyla, son derece dekoratif sıra dışı bir servis rafına dönüştürmek ise en kolayı.


Sofranız da farkı yansıtsın

Tarzınızı yansıtan bir kutlama teması için natürel dokular, desenli tekstiller ve altın detaylardan faydalanabilirsiniz. IKEA’nın alışılmışın dışında ahşap veya LED’li metal ağaçlarına kendi yaratıcılığınızı katarak süsleyebilir, sofranızda bir odak noktası yaratabilirsiniz. Mutfağınızdan çıkan taptaze kekler, dekoratif kalıplarında tüm davetlilere kendilerini çok özel hissettirecek. Yılbaşı kutlamalarına özel tek kullanımlık bardaklar ve peçeteler sofraya stil katarken, servis sırasında hayatınızı kolaylaştıracak.


Yaratıcılığınızı harekete geçirin

Sezonun atmosferini evinize yansıtmak için büyük bir yılbaşı ağacına ihtiyacınız yok. Sarkıt aydınlatmalarınızı IKEA’dan alabileceğiniz çeşit çeşit kurdele ve yılbaşı süslerini birleştirerek renklendirebilir, size özgü yılbaşı dekorasyonunuzu oluşturabilirsiniz.



Sıcak bir kutlama köşesi hazırlayın

Sadece size ait küçük bir köşe, eve her girdiğinizde gülüalarınız ilan edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için www.IKEA.com.tr