Magazin İki erkeği boşadı, kadınla evlendi

İki erkeği boşadı, kadınla evlendi

Paylaş
İki erkeği boşadı, kadınla evlendi

Tom Cruise ile başrolü paylaştığı Top Gun adlı 1982 yapımı ünlü filmde milyonları kendine hayran bırakan aktris Kelly McGillis, ABD'nin New Jersey kentinde kız arkadaşı Melanie Leis ile hayatını birleştirdi

Belediye binasında gerçekleştirilen sade törene sadece 11 davetli katıldı. Daha önce iki kez evlenmiş olan McGillis ikinci kocası milyoner Fred Tillman ile birlikteyken Leis ile görüşmekle suçlanmış ancak lezbiyen olduğu yönündeki iddiaları şiddetle reddetmişti.

Haberin Devamı

TECAVÜZ VAKASI

McGillis, 24 yaşındayken lezbiyen sevgilisi ile evlerine bıçak zoruyla giren iki yeni yetmenin tecavüzüne uğradıklarını, bu olayın ardından Tanrı’nın kendisini cinsel tercihleri yüzünden cezalandırdığını düşünmeye başladığını açıkladı. Olaydan sonra alkole yöneldiğini, eşcinsel olduğunu saklamaya çalıştığını ve çok zor günler geçirdiğini söyleyen eski oyuncu artık gerçek kimliğini bütün dünya ile paylaşmaya hazır olduğunu açıkladı.

İkinci kocası Tillman’dan Kelsy (20) ve Sonora (17) adlı iki kızı bulunanMcGillis yeni eşi ile son 9 yıldır birlikte olduklarını da itiraf etti. Çiftin arkadaşlarına göre McGillis’in ilişkisini ve cinsel tercihlerini saklama çabası, birlikte oldukları yıllar boyunca birçok kez ayrılmalarına neden oldu.

Haberin Devamı