Magazin İki eski sevgili pişti oldu

İki eski sevgili pişti oldu

Paylaş
İki eski sevgili pişti oldu

İki dizi "Bitmeyen Şarkı" ile "Fatmagül'ün Suçu Ne?"nin çekimleri Alaçatı'da çakıştı

Beren Saat ile Engin Akyürek'in oynadığı "Fatmagül'ün Suçu Ne? ile Bergüzar Korel ile Bülent İnal'ın başrolünü oynadığı "Bitmeyen Şarkı" dizilerinin çekimlerinin aynı günlerde aynı bölgelerde yapılması küçük bir krize yol açtı.

Bölgede çekim yapılabilecek sokak ve mekanların fazla olmaması nedeniyle iki dizinin çalışanları zor anlar yaşıyor. Bir dizi ekibinin kullandığı mekanı diğeri kullanmamaya çalışıyor. İki ekip de birbirine karşı her konuda anlayışlı davranmaya özen gösteriyor. İki dizinin ortak bir noktası da Beren Saat ile Bülent İnal'ın eski sevgilisi olması.

YİNE OTEL DEĞİŞTİRDİ

Haberin Devamı

Oynadığı tecavüz sahnesi nedeniyle gündemden düşmeyen Beren Saat, ikinci kez kaldığı oteli değiştirdi. Saat ve ekibi ilk olarak Çeşme'nin ünlü otellerinden Ilıca Otel'de kalıyordu. Ancak Saat geceleri odası telefonda arayıp sesini dinleyen ve kapısını çalıp kaçan tacizciler yüzünden otel değiştirdi ve dizi ekibiyle beraber Akay Garden Otel'e geçti.

Ancak bu otelde de rahat edemeyen Saat ve ekibi geçen hafta Alaçatı koyunda başka bir otelde konaklamaya başladı. İlk haftasında aldığı reytingle 'birinci bölümüyle en çok izlenen' dizilerin arasında yerini alan "Fatmagül'ün Suçu Ne?"nin Çeşme çekimlerini 10 gün sonra tamamlayacak ve Hilal Saral'ın yönettiği dizinin çekimlerine İstanbul'da devam edilecek.

Haberin Devamı

Haberturk