Türkiye (Son Dakika) İki kadın cinayetinde şaşırtan benzerlikler

İki kadın cinayetinde şaşırtan benzerlikler

Paylaş
İki kadın cinayetinde şaşırtan benzerlikler

Denizli ve Bolu'da iki kadın cinayeti haberi gedi. Her iki cinayetle ilgili bilgilerdeki benzerlik şaşkınlık yarattı

Akşam saatlerinde önce Bolu'da yanlız yaşayan bir kadının cinayete kurban gittiği haberi geldi. 32 yaşındaki kadın başına sert bir cisimle vurularak öldürülmüştü. Bir süre sonra ajanslardan Denizli'deki vahşet haberi geldi. Yine yanlız yaşayan 32 yaşındaki bir kadın cinayete kurban gitmişti. Her iki cinayetteki ortak noktalar belki de tesadüftü. Ancak cinayetlere kurban giden kadınların ortak noktaları şaşkınlık yarattı.

Haberin Devamı

BOLU'DAKİ CİNAYET

Bolu’da, bir kadın, evinde başına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş bulundu. Alınan bilgiye göre, 32 yaşındaki Aynur Çelikbaş’tan bir süredir haber alamayan yakınları, Kültür Mahallesi Atilla Sokağı’ndaki evine, yedek anahtarla kapıyı açarak girdi. Kadının, oturma odasında hareketsiz yattığını gören bu kişiler, polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Eve gelen ekipler, Çelikbaş’ın, başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Çelikbaş’ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olay yerine gelen Çelikbaş’ın mesai arkadaşları, ceset evden çıkarılırken gözyaşlarına hakim olamadı. Aynur Çelikbaş’ın, bir hastanede temizlik işçisi olarak çalıştığı ve daha önce evlenip boşandığı öğrenildi. Polis, olayın fail veya faillerinin bulunması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

DENİZLİ'DEKİ CİNAYET

Denizli’de bir kadın, yalnız yaşadığı evde darbedilerek öldürülmüş bulundu. Alınan bilgiye göre, 32 yaşındaki Havva Boyacı’dan bir süre haber alamayan arkadaşları, onun yalnız yaşadığı Feslikan Mahallesi 992. Sokak’taki apartman dairesine geldi. Eve giren ve kadının kanlar içinde yerde yattığını gören bu kişiler, polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede, Boyacı’nın darbedilerek öldürüldüğü belirlendi. Vücudunun bazı bölümlerinde tornavida izlerine rastlanan kadının cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna gönderildi. Polis, olayın fail ya da faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.