Türkiye (Son Dakika) İki kardeşi katletti, yılbaşı kutlamaya gitti

İki kardeşi katletti, yılbaşı kutlamaya gitti

Paylaş
İki kardeşi katletti, yılbaşı kutlamaya gitti

Kocaeli’de birlikte alkol aldığı iki kardeşi pompalı tüfekle öldüren Talip Atalay, vahşetin ardından arkadaşlarıyla yılbaşı kutladı.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde iki kardeşin öldürüldüğü cinayetin sebebi belli oldu. Deniz Mahallesi Şehit Hasbi Sokak'ta dün gece 23.00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti. Derince Limanı'nda işçi olarak çalışan İlhami Ayğan (45) ve inşaatlarda çalıştığı öğrenilen kardeşi Kıyas Ayğan (49) bir kıraathanede daha önceden tanıdıkları Talip Atalay ile alkol olmaya başladı.

Haberin Devamı

"GARİBAN MUHABBETİ İLE KEYFİMİZİ KAÇIRMA"

Muhabbet sırasında Atalay'ın "Ben gariban adamım" demesi üzerine iki kardeş "Gariban muhabbeti ile keyfimizi kaçırma" diyerek Atalay'ı tersledi. Bunun üzerine masadan kalkan Atalay bir süre sonra pompalı tüfekle dönerek kardeşlere kurşun yağdırdı. İki kardeş olay yerinde ölürken Atalay kaçtı. İzmit'teki TOKİ Arızlı konutlarında kalan arkadaşlarının yanına giden Atalay alkol alıp eğlendi. Cinayeti arkadaşlarına anlatan Atalay onların tavsiyesi üzerine aparmanın sığınağına saklandı. Atalay, polisin düzenlediği operasyonla yakalanırken birlikte eğlendiği 4 kişi de gözaltına alındı.

"PİS EDERİM"

İki kardeşi pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu öldürdüğü öne sürülen şüpheli Talip Atalay'ın dün sosyal medya hesabında, "Allah'tan başka kimseden ne korkum var, ne verecek hesabım. Aksini düşünenler akıllı olsun. Pis ederim" yazması dikkat çekti.

Haberin Devamı