Türkiye (Son Dakika) İki küçük kardeşin evde esrarengiz ölümü: Gıda zehirlenmesi mi?

İki küçük kardeşin evde esrarengiz ölümü: Gıda zehirlenmesi mi?

Paylaş
İki küçük kardeşin evde esrarengiz ölümü: Gıda zehirlenmesi mi?

İzmir’in Konak ilçesinde biri 6, diğeri 3 yaşında olan iki kardeş, henüz belirlenemeyen bir nedenle evde hayatlarını kaybetti. Çocukların cesetlerinde kesici, delici ya da darp izi bulunamazken, soba kullanılmayan evde çocukların yedikleri yemekten zehirlenmiş olabileceği üzerinde durulduğu öğrenildi

Eşiyle bir süredir ayrı olan Gülistan Oral, İzmir Konak'taki evlerinde çocukları 6 yaşındaki Irmak ve 3 yaşındaki Yunus Emre Oral ile kalıyordu. Bir tekstil firmasında çalışan Gülistan Oral, işe gittiğinde çocuklara evlerinin yakındaki Gülistan Oral’ın anne ve babası bakıyordu. Dün sabah işe gitmek için Gülistan Oral çocukları uyurken evden çıktı.


KAHVALTILARINI VERİP EVİNE DÖNDÜ. SONRA...


Dede Tahsin Ş., eve gidip torunları Mehmetçik İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi Irmak Oral ve kardeşi Yunus Emre Oral’a kahvaltı hazırladı. Torunları kahvaltı yaptıktan sonra kendi evine dönen dede, bir süre sonra çocukları kontrol etmek için tekrar kızının evine girdiğinde, ikisini de yerde hareketsiz halde yatarken buldu.


HASTANEDE CAN VERDİLER


Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, iki çocuğu yaşama döndürmek umuduyla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen iki kardeş kurtarılamadı.

DARP İZİ BIÇAK İZİ YOK


Çocukların cesetleri otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, yapılan incelemede çocukların cesetlerinde kesici, delici, darp izine rastlanmadığı öğrenildi.

EVDE KÖMÜRLÜ SOBA YOK, YEMEKLER İNCELEME ALTINDA


Evde kömürlü soba kullanılmadığı belirtilirken, elektrikli sobanın kullanıldığı bildirildi. Asayiş Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, çocukların son yedikleri yemeklerin inceleme altına alındığı öğrenildi.

Otopsinin ardından Oral kardeşlerin cesetleri yakınlarına defnedilmek üzere teslim edildi.

İHA

Haberin Devamı