Cumartesi Postası İki milyon liraya reklam yüzü oldu

İki milyon liraya reklam yüzü oldu

Paylaş
İki milyon liraya reklam yüzü oldu

Görünen adam Bekir Saçar'la haftanın magazin bombaları...

Oyuncu Meryem Uzerli, Kinetix, Polaris, Lumberjack gibi birçok markayı çatısı altında toplayan FLO Mağazacılık’ın 2019 yılı reklam yüzü oldu.

Haberin Devamı

Ayakkabı reklamlarında oynayacak olan Uzerli 330 bin Euro’ya (yaklaşık iki milyon lira) anlaşma imzaladı.

Ünlü oyuncu geçen yıl Türkiye’nin köklü bir mücevher markasının reklam yüzü olmuş bu çalışmadan da 1 milyon lira almıştı.

ESKİ DOST DÜŞMAN OLMAZ

Aslı Tümen ile Seben Koçibey kardeşten öte sıkı dostlardı. Aslı o dönem Mehmet Pisak ile aşk yaşıyordu. Aslı ile Mehmet’in arası açıldı.

Hemen ardından Mehmet, Seben ile flört etmeye başladı ve sıkı dostlar düşman oldu. 2013’te Seben ile Mehmet evlendi. 2016’da da boşandı. Altı yıldır konuşup görüşmeyen Aslı ile Seben geçtiğimiz günlerde barışıp eski günlerine döndü.

TOSFED BAŞKANLIĞINI BIRAKTI

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Serkan Yazıcı, AK Parti’nin Marmaris Belediye Başkanı olmak için siyasete soyundu. Önceki gün Türkiye’ye gelen FIA (Uluslararası Otomobil Federasyonu) Başkanı Jean Todt’u Ankara’ya götürüp Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile makamında ziyaret etti.

Haberin Devamı

Buluşma sonrası Serkan Yazıcı ile konuştum. “Spor ile siyasetin bir arada olamayacağına inananlardanım. Bu sebeple TOSFED başkanlığını bıraktım” dedi.