Gündem İki TIR birbirine girdi: 4 ölü

İki TIR birbirine girdi: 4 ölü

Paylaş
İki TIR birbirine girdi: 4 ölü

Kahramanmaraş'ta trafiğin tek şeritten sağlandığı yolda iki TIR'ın çarpışmasıyla meydana gelen kazada, 4 kişi öldü 1 kişi de yaralandı

Kaza saat 06.00 sıralarında Kahramanmaraş- Kayseri karayolunun 6’ncı kilometresinde meydana geldi. Yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğin tek şeritten sağlandığı yolda, Kayseri yönüne giden Enver Bayırlı (31) yönetimindeki 31 HV 352 plakalı TIR ile Kahramanmaraş yönüne giden Ali Dömbek (52) yönetimindeki 46 P 6310 plakalı TIR çarpıştı.

Sürücülerin birinin uyuması nedeniyle meydana geldiği sanılan kazada, yol inşaatında çalıştığı belirlenen TIR sürücüsü Ali Dömbek ile yanında bulunan işçiler Hüseyin Erkoç, Hanifi Cansu ve henüz adı belirlenemeyen bir kişi öldü.

Araç içerisinde sıkışan diğer sürücü Enver Bayırlı ise olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkartılarak Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Bayırlı’nın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kaza sonrası Enver Bayırlı yönetimindeki TIR’dan çevreye saçılan hayvan yemi nedeniyle Kahramanmaraş-Kayseri karayolu uzun süre araç trafiğine kapandı.

Karayolları ve itfaiye ekipleri ile polislerin yolda yaptığı çalışmanın ardından TIR’lar yoldan çekilerek ulaşım tekrar sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

M.Nuri ŞİRİN-Lütfi YIKAN/KAHRAMANMARAŞ (DHA)