Lüleburgaz İkinci el kıyafet satarak, okulların masrafını karşılıyorlar

İkinci el kıyafet satarak, okulların masrafını karşılıyorlar

Paylaş
İkinci el kıyafet satarak, okulların masrafını karşılıyorlar

İkinci el kıyafet satarak, okulların masrafını karşılıyorlar

Uğurcan KARAOĞLU/LÜLEBURGAZ (Kırklareli),(DHA)-KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde Türkiye Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği şubesi tarafından okulların ihtiyaçlarının karşılanması için ikinci el kıyafet satış noktası açıldı.

Lüleburgaz Belediyesi'nin katkılarıyla kapalı pazar yerinin girişinde açılan ikinci el kıyafet satış noktasından elde edilecek gelirle ilçe merkezi ve köylerde bulunan çeşitli okulların ihtiyaçlarını karşılanacak. Kullanılmamış veya az kullanılmış, 5 ila 20 lira arasında satılan kışlık ve yazlık kıyafetlerin 16 Ocak gününe kadar Pazartesi ve Perşembe pazarlarında tezgah açılarak satışa sunulacak.

Dernek üyeleri ayrıca, Lüleburgaz'a bağlı Ovacık köyünde bulunan ilkokulun kalorifer kazanının patlaması nedeniyle okula 3 bin lira gelir toplayarak kazan desteği yaptıklarını söyledi. İkinci el kıyafetlerin satışından elde edilecekm gelirle de Durak İlkokulu'nun tadilat masraflarını karşılayacaklarını söyleyen dernek üyeleri, bu sayede okulların spor malzemeleri ve kırtasiye malzemeleri gibi çeşitli masrafları karşıladıklarını belirtti.

Haberin Devamı