Spor İkiz futbolcuların şaşırtan "sakatlanma"

İkiz futbolcuların şaşırtan "sakatlanma"

Paylaş
İkiz futbolcuların şaşırtan "sakatlanma"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Hatayspor'un futbolcusu 29 yaşındaki Halil Zeybek ile aynı ligin Beyaz Grup'taki takımı Fethiyespor'da oynayan ikizi Haluk Zeybek'in, geçen hafta oynadıkları aynı gün ve saatte başlayan maçlarda, 14. dakikada kasıklarındaki yırtılmaya bağlı mücadeleyi yarım bıraktığı ortaya çıktı.

Hataysporlu Halil Zeybek, AA muhabirine, kardeşi ile 6 yaşında Fenerbahçe altyapısında futbola başladıklarını ve yaklaşık 9 yıl burada kaldıklarını söyledi.

Benzerlikten dolayı teknik ekip ve futbolcuların kendilerini ayırt edemediğini anlatan Zeybek, profesyonelliğe adım atıklarında farklı takımlarda oynama kararı aldıklarını kaydetti.
Tek yumurta ikizi kardeşi ile çocukluklarından beri birçok duyguyu ortak hissedebildiklerini dile getiren Zeybek, geçen haftaki maçlarda aynı dakikada sakatlanmalarını da buna bağlandığını vurguladı.

İlginç tesadüfü internette gördü
Geçen hafta pazar günü deplasmanda Tepecikspor ile oynadıkları maçın 14. dakikasında kasığının yırtılması sonucu sahayı terk etmek zorunda kaldığını belirten Zeybek, şunları kaydetti:
"Maçtan sonra kardeşim Haluk’un formasını giydiği Fethiyespor’un, Centone Karagümrük ile oynadığı maçın sonucuna bakmak için internete girdiğimde, onun da aynı dakikada ve kasığındaki yırtıktan dolayı sakatlandığını öğrenince çok şaşırdım. Allah, hislerimizi de aynı yaratmış. Kardeşimle hayatımızda benzer olaylar yaşıyorduk. Birimiz hasta olduğunda diğerimiz de hastalanıyordu. Çok kez aynı hisleri yaşıyoruz. İnanılmaz gibi görünüyor ama bunları yaşadığımız oldu."

Fethiyesporlu Haluk Zeybek de "İkiz kardeşimin sakatlandığını maç sonunda öğrendim. Aynı dakikada ikimizin de sakatlanması ilginç tesadüf. İnşallah bir daha aynı şeyi yaşamayız. İkiz olduğumuz için aynı duyguları hissedip, hissetmediğimizi soruyorlar. Birimiz hastalandığında diğerimiz de birkaç gün sonra aynı hastalığı geçirebiliyor" diye konuştu.

Haberin Devamı