Rize İkizdere’de çay fabrikası için adım atıldı

İkizdere’de çay fabrikası için adım atıldı

Paylaş
İkizdere’de çay fabrikası için adım atıldı

İkizdere’de çay fabrikası için adım atıldı

RİZE, (DHA) - ULAŞTIRMA ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çaykur’un İkizdere’de yapmayı planladığı çay fabrikası için tünel inşaatlarının 1,5 ay içinde tamamlanmasının ardından karayollarının arazi tahsisini yapacağını açıkladı. Böylece uzun süredir İkizdere’de beklenen çay fabrikası inşaatı da hayata geçirilecek.

İkizdere ilçesine gelen Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu beraberinde Rize Valisi Kemal Çeber, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ile birlikte incelemelerde bulundu. İkizdere Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıda gündeme gelen Çaykur İkizdere Çay Fabrikası için beklenen müjdeli haber geldi. AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Çaykur’un ödeneğinin hazır olduğunu ve karayollarının İkizdere’deki araziyi tahsis etmesi ile birlikte ilçede fabrika inşaatının başlayabileceğini açıkladı. Bunun üzerine Bakan Karaismailoğlu, İkizdere tünel inşaatlarının 1,5 ay içinde tamamlanacağını ardından ise karayollarının arazi tahsisini yapacağını açıkladı.

SEVİNÇLE KARŞILANDI

Bu devirle birlikte birkaç ay içerisinde Çaykur’un fabrika yapımı için harekete geçeceği öğrenildi. Böylece İkizdere’de bir süredir beklenen Çaykur Çay Fabrikası için adım atılmış oldu. Karar, İkizdere’de sevinçle karşılandı. İkizdereliler, kararın alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı