Magazin İkizler Memo - Can 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Can ve Memo kurtarılacak mı?

İkizler Memo - Can 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Can ve Memo kurtarılacak mı?

Paylaş
İkizler Memo - Can 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Can ve Memo kurtarılacak mı?

İkizler Memo - Can 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Melek, Onur, Memo ve Can, kış aylarını fırsat bilerek kayak merkezine gidiyorlar. Fakat hiç beklenmedik bir şey oluyor ve ikizler kayboluyor!

Kanal D'nin cumartesi günlerine damga vuran dizisi İkizler Memo - Can'ın 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde cümbür cemaat kış tatiline gidiliyor. İlk başta keyifli anlar yaşanırken iki kardeş çıktıkları yolda kayboluyor! Çığ düşmesi ise büyük bir felakete neden oluyor.

Haberin Devamı

Melek, Onur ve Osman haberi duyar duymaz büyük bir şoka uğruyorlar. Memo ve Can donmak üzere... Herkes seferber olmuş durumda... İkizlerin kurtarılıp kurtarılamayacağı ise merak konusu...

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Onur'un düzenlediği doğum günü partisinde Melek, tüm dikkatleri üzerine çeker!

Onur’un doğum günü partisi için herkes bir gece kulübünde toplanır. Tüm gözler Melek’in üstündedir. Yaren’e bir deneme çekimi teklifi gelir. Ancak Osman ve Mahmut bu konuya pek sıcak bakmamaktadır.

Mahallede yerel seçim telaşı vardır. Prostat muhtarlığa adaylığını koyar. Memo ve arkadaşları seçim anketi düzenler.

Memo ve arkadaşlarının çıkardığı mahalle gazetesi yayınladığı haberler nedeniyle mahalleliyi birbirine düşürür.

Haberin Devamı

Onur, Melek ve İkizler hafta sonu tatili için Kartalkaya’ya gitmeye karar verirler. Ancak peşlerinde onları takip eden tehlikeli biri de olacaktır.