Magazin İkizler Memo Can 14. bölüm fragmanı yayınlandı

İkizler Memo Can 14. bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
İkizler Memo Can 14. bölüm fragmanı yayınlandı

İkizler Memo - Can 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Can ve Memo; Altan'a büyük bir oyun oynuyor. Osman ise Yaren'i kıskanıp işlerine taş koyuyor.

Kanal D'nin sevilen dizisi İkizler Memo-can 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde İkizler gıcık oldukları Altan'a oyun oynuyor. Altan bunu fark ettiğinde kıyamet kopuyor.

Haberin Devamı

Öte yandan Osman, Yaren'in senaryosunu okuyor ve kıskançlık krizine giriyor. Hemen işe koyulan Osman çekimlerin aksamasına neden oluyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İkizler Memo - Can 13. Bölümde, Kartepe'ye tatile gittikleri sırada Memo ve Can’ın yürüyüşe çıktığı an çığ düşer. Çocuklar karda kaybolur! Memo ve Can bulunabilecek mi?

İkizler, anne ve babalarıyla Kartepe’ye tatile giderler. Memo ve Can’ın yürüyüşe çıktığı sırada çığ düşer. Çocuklardan haber alınamaz. Herkes elbirliği ile İkizler’i aramaya başlar. Bunu duyan Osman İstanbul’dan kamyonetine atladığı gibi Kartepe’nin yolunu tutar. Peki hayatları tehlike altında olan Memo ve Can bulunabilecek mi?

Öte yandan Yaren’in oyuncu olacağını bütün mahalle duymuştur. Mahmut bu durumdan endişelenir ve Osman’a Yarenle evlenmeleri için baskı yapar. Osman eline geçirdiği bu kozu iyi değerlendirir ve Mahmut’u peşinden koşturur. Osman’ın bir şartı vardır. Mahmut ve Yaren’in kendisini istemeye gelmelerini ister.

Haberin Devamı