Kültür - Sanat Il Divo konserinin avantajlı biletleri için son gün 1 Ağustos!
Paylaş
Il Divo konserinin avantajlı biletleri için son gün 1 Ağustos!

Klasik eserlere getirdikleri özgün yorumlarla büyük bir fenomene dönüşen, dört tutku dolu sesten oluşan Il Divo, yeni çıkacak albümleri “Timeless”'ın dünya turnesi kapsamında Piu Entertainment organizasyonu ile 14 Eylül'de Volkswagen Arena'da! Avantajlı satış dönemi için ise son gün ise 1 Ağustos!

“Regresa A Mi (Unbreak My Heart)”, “Aleluya (Hallelujah)”, “Hasta Mi Final” gibi kalplere kazınan şarkılarıyla aşk ve romantizmin müzik dünyasındaki karşılığı konumundaki Il Divo, 6 yıllık uzun bir bekleyişten sonra tekrar Istanbul’a geliyor.

Haberin Devamı

İspanyol Carlos Marin, İsviçre'li Urs Buhler, Fransız Sebastien Izambard ve ABD'li David Miller'ın biraya gelmesiyle üç tenor ve bir bariton vokalden oluşan, bugüne dek biletleri günler öncesinden tükenen dev turnelere imza atan Il Divo, yepyeni bir albüm ve çok farklı bir sahne şovuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

2004 yılında kendi isimleri taşıyan ilk albümleri ile yola çıkan, 30 milyonu aşan albüm satışı ile rekorlara imza atan, 160 altın ve platin plak ve Guinness Rekorlar Kitabı'na, müzik tarihinin en başarılı klasik crossover grubu olarak geçen Il Divo, hafızalardan çıkmayacak bir konser için İstanbul'a geliyor.

Nisan ayında Mexico City’de başlayan, toplamda 120 konseri hedefleyen ‘Il Divo - Timeless Tour’, çok özel 4 vokalin, dansçıların, akrobatların, videoların yer aldığı; romantik, dramatik, duygusal ve zarif bir şov ve Piu Entertainment organizasyonu ile 14 Eylül'de Volkswagen Arena'da gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Avantajlı satış dönemi 1 Ağustos'ta sona erecek konserin tüm biletleri, biletix'ten satışa sunuldu.