Gündem İl İçi atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB sonuçları saat kaçta açıklıyor?

İl İçi atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB sonuçları saat kaçta açıklıyor?

Paylaş
İl İçi atama sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB sonuçları saat kaçta açıklıyor?

Heyecan dorukta, öğretmenler il içi atama sonuçlarını bekliyor. 22-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında başvurulan il içi atama için gözler MEB'den gelecek duyuruya çevrildi. Peki il içi atama sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Başka bir ilçede görev yapmak isteyen ve 22-25 Mayıs 2018 tarihlari arasında başvurularını tamamlayan öğretmenler, artık sonuçların açıklanmasını bekliyor. Heyecanlı bekleyiş sürerken gözler il milli eğitim müdürlüklerinde...

Haberin Devamı

İL İÇİ ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İl içi yer değiştirme başvuruları 22-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında alındı; atamalar ve kararname işlemleri valiliklerce en geç 30 Mayıs 2018 tarihine kadar sonuçlandırılacak ve ataması yapılanların ilişik kesme işlemleri 08 Haziran 2018 tarihinden itibaren başlatılacak.

Bu doğrultuda il içi atama sonuçlarının her il tarafından 30 Mayıs tarihine kadar sonlandırılacağı ve sonuçların il milli eğitim müdürlüklerinin internet sitesi üzerinden yayınlanacak.

İL İÇİ ATAMA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ATAMA İPTALİ BAŞVURUSU NASIL OLACAK?

İl içi isteğe bağlı yer değiştirme sonucu ataması çıkan öğretmenler okulların kapanması ile birlikte 8 Haziran 2018 tarihinden itibaren ilişik kesebilecek. İl içi atama sonucu kararnameler 8 Haziran Cuma günü il milli eğitim müdürlükleri tarafından okullara gönderilecek. İl içi ataması çıkan ancak atamasını iptal ettirmek isteyen öğretmenler ilişik kesmeden iptal gerekçelerini sunarak bulundukları kuruma başvuruda bulunsunlar ancak il içi isteğe bağlı atama iptali çok düşük bir ihtimaldir.

Haberin Devamı