Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Çay, mesaiye hızlı başladı

İl Milli Eğitim Müdürü Çay, mesaiye hızlı başladı

Paylaş
İl Milli Eğitim Müdürü Çay, mesaiye hızlı başladı

İl Milli Eğitim Müdürü Çay, mesaiye hızlı başladı

MUĞLA İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'nin görevden alınmasının ardından Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Muğla'ya atanan Emre Çay, görevine başladı.
Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, görevi devralmasının ardından ayağının tozuyla okul ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerinin ilk durağı Dumlupınar İlkokulu olan Müdür Çay, burada okul müdürü ve öğretmenlerle bir araya gelerek sınıflarda öğrencilerle sohbet etti. Dumlupınar İlkokulunda sınıfları ziyaret eden Çay, öğrencilerle tanışarak onlarla bir süre sohbet etti. Öğrencilerle birlikte kitap okuyan İl Müdürü Çay, bir yılı aşkın süredir devam eden salgın döneminde yürütülen uzaktan eğitim sürecinde büyük bir özveriyle çalışan öğretmenlere teşekkür etti.
Müdür Çay, "Öğretmenlerimiz, eğitim öğretim yılının bu son haftalarında yeniden başlayan yüz yüze eğitimle birlikte sınıflarında öğrencilerine kavuştular. Şimdi artık eksikleri tamamlama, telafi etme ve umutla sağlıklı günleri kucaklama zamanı. Bu zor süreçte eğitim meşalesini, her zaman en yüksekte taşıyan meslektaşlarıma, gayretlerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı