Yaşam İletişim mezunları pilav gününde buluşuyor

İletişim mezunları pilav gününde buluşuyor

Paylaş
İletişim mezunları pilav gününde buluşuyor

Tarık Akan, Kadir İnanır, rahmetli Kemal Sunal, Uğur Dündar, Hüsnü Mahli, Vahap Munyar, Abdurrahman Yıldırım, Müge Anlı, Mahmut Övür, Mete Çubukçu, Celal Pir, Kadri Gürsel gibi çok sayıda sanatçı, araştırmacı ve yazarın eğitim gördüğü ve mezun olduğu Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunları, dernekleri İLMED'in düzenlediği etkinliklerle bir araya gelmeye devam ediyor

Mezunlar 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 11.00 itibariyle Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Nişantaşı kampüsünün bahçesinde 13’üncü kez bir araya gelecek. Her yıl yoğun bir katılım ve coşku ile gerçekleşen etkinlikte geçmiş okul anıları ile hasret giderilen Pilav Günü bu yıl da mezunların kitap tanıtım ve imza günü düzenlemeleri ile farklı bir anlam daha kazanacak. İletişimcilerin 13. buluşmasına ev sahipliği yapan Nişantaşı’nda okul arazisinin satışı ve fakültenin taşınması gündemi nedeni ile belki de son defa bir araya gelinecek. Bu nedenle katılımın her yıldan daha fazla olması beklenen Pilav Günü’nde etli pilav, tatlı ve ayrandan oluşan geleneksel menüsüne ağaç gölgelerinde dost sohbetleri eşlik edecek.

Haberin Devamı

İLMED Başkanı Hüseyin Irmak etkinlikle ilgili olarak “16 Mayıs’ta çoğu basın dünyasında önemli görevler üstlenmiş ve iletişim fakültelerinde akademisyen olarak görev yapan okul mensuplarının iş dünyasından sıyrılarak öğrencilik yıllarına yolculuk yaptığı bir buluşma daha yaşanacak. Belki de son kez aynı bahçede bir araya gelineceği için yönetim olarak bu yıl her zamankinden daha büyük bir kalabalıkla kucaklaşmayı arzu ediyoruz” dedi.
Mezunlardan NiverLazoğlu, 14 Mayıs’ta piyasaya çıkacak olan yeni romanı ‘Kalbim Turkuaz’ için ilk imza gününü Pilav Günü’nde gerçekleştirecek.
Yine mezunlardan Vural Engin ise fakültenin Dolapdere binasından mezun öğrencilerinin yakından bildiği ‘Madam Alis’in Merdivenleri’ni isim olarak koyduğu şiir albümünü imzalayacak.

Haberin Devamı

İLMED HAKKINDA: Marmara İletişim Mezunları Derneği (İLMED) 1983 yılında, Nusret Yılmazer başkanlığında, İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi'ne bağlı Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu mezunları tarafından Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu Mezunları Derneği (GAHİYOM) adıyla kuruldu. Derneğin adı 1990 yılında Basın Yayın Yüksek Okulları Mezunlar Derneği (BAYMED) olarak değiştirildi. 2005'te derneğin adı Marmara İletişim Mezunları Derneği (İLMED) oldu. Derneğin amacı; üyelerinin sosyal, kültürel, mesleki ve bilimsel yaşantılarına katkıda bulunmak, üyeleri arasında dayanışmayı sağlamak amacıyla çalışmalar yapmak, mezunlar arasındaki dayanışmayı teşvik etmek, Marmara İletişim Fakültesi ve öğrencilerine daha donanımlı bir eğitim için katkıda bulunmaktır.