Gündem İlişkiyi kaydedecekti ama...

İlişkiyi kaydedecekti ama...

Paylaş
İlişkiyi kaydedecekti ama...

Cinsel ilişkiyi kaydetme niyetiyle cep telefonunu ayarlayan adam, kurduğu görüntü tuzağı ile öldürülüşünü kaydetti!

Erzurum'un Şenkaya İlçesi'nde yaşayan D.C. (17), kendisini kaçıran ve zorla birlikte olmak isteyen nişanlısı Kadir Alver'in (24) ellerini bağlayıp kemeri ile boğarak öldürdü. Daha sonra jandarmaya gidip cinayet işlediği ihbarında bulunan genç kız teslim oldu.

Jandarma ekipleri el koydukları Kadir Alver'in cep telefonunda yaptıkları incelemede, kızın cinayeti işleme sırasındaki görüntüsünün bulunduğunu tespit etti. Kadir Alver'in D.C. ile birlikte olma anını cep telefonuna kaydedip genç kızı evlenmeye razı etmek istediği iddia edildi.

Erzurum'un Şenkaya İlçesi'nde D.C. ile Kadir Alver 5 ay önce nişanlandı. Ancak bir süre sonra nişanı bozan D.C., 15 Temmuz Cuma günü Kadir Alver ve yakınları tarafından kaçırılarak Ormanlı Köyü'ne götürüldü. Genç kızla zorla birlikte olmak isteyen Alver, D.C.'nin karşı koyması üzerine eski nişanlısını darp etti.

'BİRLİKTE OLURUZ AMA BİR ŞARTIM VAR...'

Kaçıp kurtulmayı düşünen ve bunun üzerine ertesi gün bir plan kuran D.C., eski nişanlısına, "Seninle olurum ama bir şartım var. El ve ayaklarını bağlarım. Çünkü beni dövüyorsun. Korkuyorum" dedi. Alver'in teklifi kabul edip yatağa uzanması sonrasında D.C., el ve ayaklarını bağladığı eski nişanlısını kemeri ile boğdu. Daha sonra evden kaçan D.C., jandarmaya gidip cinayet işlediği ihbarında bulundu.

'GÖRMEYE GELİNCE ELLE TACİZDE BULUNUYORDU'



Gözaltına alınan ve sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tarafından tutuklanan D.C., ifadesinde aile ile nişanlandığını belirterek, şöyle kunuştu: "Nişanlım beni görmeye geldiğinde bana elle tacizde bulunuyordu. Anneme söyledim ve nişanı bozmak istedim. Ama annem 'Elaleme ne deriz' diyerek engelledi. Sonunda annemi ikna ettim ve geçten 13 Temmuz günü nişan için gönderilenleri iade ettik. Cuma günü onlar ailece barışmaya geldi. Annemi yine kandırdılar ve alışveriş yapmaya gittik. Eve getirip bıraktılar.

Gece yarısına doğru beni zorla kaçırdılar. Ablam da kaçırıldığımı gördü. Odaya kapattılar ve beni sırayla dövdüler. Bize 'Birlikte olmazsanız kapıyı açmayacağız' dediler. Kadir hem dövdü ve hem de 'Benim olacaksın' dedi. 16 Temmuz gecesi şartlı birlikte olma teklifimi kabul etti. El ve ayaklarını bağladım. Kadir'i kendi kemeriyle boğdum. Sonra da pencerenin camını kırdım ve kaçtım."

CEP TELEFONU CİNAYETİ KAYDETTİ

Evde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri Kadir Alver'in cep telefonuna el koydu. İncelemelerde bulunan jandarma, Kadir Alver'in cep telefonunda genç kızın cinayeti işleme sırasındaki görüntüsünün bulunduğunu tespit etti. Alver'in D.C. ile birlikte olma anını cep telefonuna kaydedip genç kızı evlenmeye razı etmek istediği iddia edildi.

2