Bilim - Teknoloji İlk online Türk mobil menajerlik oyunu: 9pm Football Managers
Paylaş
İlk online Türk mobil menajerlik oyunu: 9pm Football Managers

9pm, menajerlik oyunu tutkunlarının bildiği klasik oyunların biraz dışına çıkarak yenilikler getiren ve kullanıcılarına farklı deneyimler yaşatma imkânı sunan bir oyun olarak tasarlandı. İlk online Türk mobil menajerlik oyunu olarak önce Türkiye’de ardından tüm dünyada kullanıcıları kendisine çekmeyi hedefliyor

9pm, Yılmaz Vural’ın teknik direktörlük kariyerinden esinlenerek hikayeleştirilmiş ve bu sebeple kendisinin teknik direktörlük kariyerine başladığı 1986 yılından başlar. Kullanıcılar oyuna girdiğinde Yılmaz Vural’ın yardımcısı olarak en alt amatör ligden başlar ve gösterdiği başarılarla üst liglere çıkar. Oyun içerisindeki her sezon gerçek hayatta 1 ay’a denk gelir. Sezon geçtikçe yıllar da geçer ve oyun içerisindeki görseller de ait olduğu yıla göre değişir.

Haberin Devamı

Hikâyenin farklı olmasının yanı sıra mobil oyun severlerin sağlıklı bireyler olmaları en büyük önceliklerimizden birisi. Bu yüzden kullanıcıların gerçek dünyada gün içerisinde aktif olmalarını ve enerjilerini harekete dönüştürmelerini sağlayıp takımlarını güçlendirme şansı sunuyoruz. Kullanıcılar oyunda takımlarının başarılı olmalarını istiyorlarsa gerçek hayatta günlük attığı adım sayını arttırmalı. Çünkü atılan her bir adım takımdaki oyuncularınızın kondisyonunu artırır ve akşam 9PM ‘de oynanacak maça hazır çıkmalarını sağlar.

Gün içerisinde akşam saat 7’ye kadar oynayabileceğiniz mini zeka oyunlarından alacağınız skor sayesinde oyuncularınıza antrenman yaptırmış olacak ve takımınızın performansını buradan alacak olduğunuz skora göre arttıracaksınız. Yani zeka oyunları sayesinde hem zihin aktiviteleri yapacak hem de takımınızın performansını yükselteceksiniz.

Haberin Devamı

9PM Football Managers’ı farklı kılan diğer bir özellik de günde sadece bir maç oynanmasıdır. Maçlar her akşam saat 9’da başlar fakat kullanıcı isterse gün içerisinde arkadaşlarıyla kendi arasında dostluk maçları yapabilirler.

Kullanıcıların birbirleriyle rekabet ederek bir üst lige çıkmak için yarışacakları ilk sezon 1 Ocak 2019 tarihinde başlıyor. Google Play Store’dan oyunu indirerek transferler yapmaya ve takımınızı taktiksel olarak hazırlamaya başlayabilirsiniz. Çok yakında App Store’dan da oyun indirilebilir olacak.

Özellikler:

Stadyum ve diğer tesisleri inşa eder

Kullanıcı kendi günlük adım sayısını arttırarak futbolcularının kondisyonunu arttırır,

Arkadaşlarıyla dostluk maçı yapar,

Mini oyunları oynayarak futbolcularına antrenman yaptırır,

Transfer marketten takımına uygun oyuncuları transfer eder,

Takımına uygun en iyi taktiği belirler

Kendi stratejilerini belirleyip kulübünü yönetir

Elit Lig’e çıkarak en iyi rakiplerle mücadele şansı yakalayarak Elit Lig’in galibi olabilir.

Uncosoft Yazılım A.Ş.

‘Living Innovation’ sloganı ile mobil oyun sektörüne yenilikler getirmek üzere 2018 yılında kurulan Uncosoft, kısa sürede hayata geçirdiği başarılı projesi 9PM Football Managers ile önemli adımlar atarak sektörün en önemli temsilcilerinden biri olmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün Teknopark bölgesinde bulunan Uncosoft A.Ş. 14 kişilik dinamik ve profesyonel kadrosu ile keyifli, tüketiciye değer katan ve inovasyona dayalı mobil oyunlar geliştirmeye öncülük ediyor.

Uncosoft, projelerinin ilk olan 9PM Football Managers ile dünya çapında popülarite sağlamış futbol menajerlik oyunlarına farklı bir bakış açısı getirmiştir. İlk tanıtım lansmanını 26 Aralık’ta İstanbul’da yaparak ardından yurtdışına da açılacak olan Uncosoft kısa sürede global rekabet gücüne sahip yerli şirketlerden biri olma yolunda ilerlemeyi hedefliyor.

Kurucu & Yönetici Ortaklar: Şener Bilgin, Uğur Yiğit, Enes Çakır, Kaan kuşçu, Umut Ali Koç

Merkez Ofis: Urla, İzmir

İş Alanı: Yazılım – Mobil Uygulama