Magazin İlker Kaleli'den Öğretmen dizisine duygusal veda!

İlker Kaleli'den Öğretmen dizisine duygusal veda!

Paylaş
İlker Kaleli'den Öğretmen dizisine duygusal veda!

FOX'un Öğretmen dizisi 9. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Öğretmen dizisinde Akif Hoca rolünü canlandıran başarılı oyuncu İlker Kaleli ise diziye veda paylaşımı yaptı.

FOX'un başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Şerif Erol'un yer aldığı dizisi Öğretmen ekrana veda etti. Yeni sezonda reytinglerde düşüş yaşayan Öğretmen dizisi 15 Kasım Pazar akşamı ekrana gelen 9. bölümüyle final yaptı.

Haberin Devamı

Final bölümünde Akif Hoca polisler tarafından yakalandı. Ellerinde kelepçelerle okuldan çıkartılan Akif Hoca, dışarıda ise alkış yağmuruna tutuldu. Ancak son sahnede ise Akif Hoca'nın hastalığı nedeniyle veda ettiği ortaya çıktı. Öğrencileri ise Akif Hoca için anma töreni düzenledi. Dizinin başrol oyuncusu İlker Kaleli de Instagram hesabından duygusal bir veda paylaşımı yaptı.

'Tüm sessiz ve isimsiz kahramanlara...'

Öğretmen'in Akif Hoca'sı İlker Kaleli veda paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Teşekkürler Akif Hocam...

Bu kadar haksızlığın, edepsizliğin ve yüzsüzlüğün ortasında, dimdik, ne kadar güzel durdun...

Başından beri yanımızda olan seyircimize; yorumlarınızla, sesinizle daha iyi bir dünyayı hayal eden bu yolda buluştuğumuz ve paylaştığımız bütün duygular için teşekkürler...

Haberin Devamı

Ayrıca her şeye rağmen, kendi hayatlarında iyiliğe inanan, bir şeyleri değiştirmek için savaşan, iyilik için bedel ödeyen, acı çeken, korkutmalara-sindirilmelere boyun eğmeyen ve onuruyla karanlığa meydan okuyan tüm sessiz ve isimsiz kahramanlara..."