Bilim - Teknoloji İlki yok ama ikincisi geliyor
Paylaş
İlki yok ama ikincisi geliyor

İlki hiç çıkmayan Android'li cep canavarı V'nin ikinci sürümü V2 resmi olarak tanıtıldı!

Saygus firmasını duymamış olabilirsiniz ancak firma, 2010 yılında CES fuarında tanıttığı yüksek seviye Android telefonu V ile çok ses getirmişti. Firma telefon için ABD'nin mobil operatörü Verizon ile çalışmaya başlamış ancak telefondan daha sonra haber çıkmamıştı. Fakat bu gelişmiş telefonun akıbeti, telefon dünyasını yakından takip edenlerin merakını kabartıyordu.

Saygus firması şimdi V modelinin devamı niteliğinde olan V2 modelini duyurdu. Yine Android sistemi ile çalışan yüksek seviye telefonda dört çekirdekli 2.5GHz Snapdragon işlemcisi kullanılacak. Telefon 5 inç boytuunda 1080p çözünürlüğünde ekrana sahip olacak. HD streaming ve Qi kablosuz şarj yetenekleriyle donanmış olacak telefonun 3D ses ve yüksek kalite kamera özellikleri de onu Apple ve Samsung amiral gemileri ile yarışacak düzeye taşıyacak. Ayrıca telefon üzerindeki biometrik tarayıcı da kullanıcının sağlık bilgilerini kontrol edecek.

Firma gizli tuttuğu yeni bir teknoloji ile üreteceği 3.500 mAH pil sayesinde telefonun çok uzun süre şarj edilmeden çalışabileceğini de iddia ediyor. Bakalım bu sefer telefonu piyasaya çıkarmayı başarabilecekler mi, yoksa bu da kaybolup gidecek mi?

Haberin Devamı

Resimlerle: Akıllı telefon yolunda kilometre taşları

Kaynak: CHIP Online