Keşan İlkokul öğrencileri, ihtiyaç sahibi çocuklar için eşya topladı

İlkokul öğrencileri, ihtiyaç sahibi çocuklar için eşya topladı

Paylaş
İlkokul öğrencileri, ihtiyaç sahibi çocuklar için eşya topladı

İlkokul öğrencileri, ihtiyaç sahibi çocuklar için eşya topladı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan ilçesinde Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğrencileri, ailelerinin desteğiyle topladıkları kullanılmış giyim eşyaları ve oyuncakları, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmak üzere Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'na teslim etti.

Keşan Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 2-D sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Tuncay Balcı önderliğinde, ailelerinin de desteğiyle kullanılmış kıyafet, ayakkabı ve oyuncak topladı. Toplanan eşyalar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere okula gelen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'na teslim edildi. Helvacıoğlu ve Okul Müdürü Murat Aras, öğrencileri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik etti.

Mustafa Helvacıoğlu, “Öğrencilerimiz artık kullanmadıkları kıyafet, ayakkabı ve oyuncakları toplayıp bizlere teslim ediyorlar. Biz de toplanan eşyaları yıkayıp, ütüleyip hazırlıktan sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Öğrencilerimize duyarlılıkları için çok teşekkür ediyoruz. Bu tip projeleri ilerleyen dönemlerde daha da geliştireceğiz. Hem sizler hem biz Keşan’daki ihtiyaç sahiplerinin sorunlarını ortadan kaldırana kadar beraber hareket edeceğiz. Paylaşmak çok önemli. Paylaşmayı bizlere en iyi öğretecek kişiler de sizlersiniz” dedi.

Haberin Devamı