Korkuteli İmecik Yayla Şenliği haziranda

İmecik Yayla Şenliği haziranda

Paylaş
İmecik Yayla Şenliği haziranda

İmecik Yayla Şenliği haziranda

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ İmecikliler Sosyal-Kültürel-Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği ve İmecik Mahalle Muhtarlığı tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenecek Beydağları İmecik Yayla Şenliği 28 Haziran'da yapılacak.

Beydağları İmecik Yayla Şenliği 28- 30 Haziran günlerinde yapılacak. İmecikliler Sosyal-Kültürel-Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği başkanı Hüseyin Zeybek ve dernek yönetim kurulu üyeleri, şenlik tarihinin belirlenmesinin ardından Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit'i ziyaret ederek şenlik ile ilgili dilekçesini sundu.

Dernek Başkanı Hüseyin Zeybek, “Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız bu çalışmalar sonrası, Antalya, Korkuteli ve İmecik Mahallesi'nde yaşayan hemşerilerimizin kültürlerini, gelenekleri, yaşamasına, birlik ve beraberliğin kaynaşmasına, vesile olmak amacıyla düzenlenen bu etkinliklerin, her yıl katılım olarak ne kadar yararlı olduğunu görmekteyiz. İmecikli hemşerilerimizin bu güzel günde yanımızda görmek bizlere ayrı bir mutluluk veriyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı