Magazin İmirzalıoğlu'na yoğun ilgi

İmirzalıoğlu'na yoğun ilgi

Paylaş
İmirzalıoğlu'na yoğun ilgi

Edirne'de Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen 'Perşembe Söyleşileri'nin konuğu olan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı

Söyleşinin düzenlendiği salonu dolduran hayranlarının iltifatları karşısında şaşkına dönen İmirzalıoğlu, "İltifatlarınızdan dolayı mahcup oluyorum" dedi.
Sanat dünyasının ünlü isimlerini üniversite öğrencileriyle buluşturan Perşembe Söyleşileri’nin konuğu olarak Edirne’deki Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’ne gelen Kenan İmirzalıoğlu, hayranlarının alkışları eşliğinde salona girdi. 800 kişi kapasiteli salonda yer kalmayınca ünlü oyuncuyu görmek isteyen hayranları merdivenlere oturmak zorunda kaldı.

Hayranlarının sorularını içtenlikle cevaplayan İmirzalıoğlu, bir kadın hayranının, "Siz Türkiye’de isim yapmış birisiniz ve biz size ölüyoruz. Bu duyguyla baş etmek nasıl bir şey? İnsan aynaya bakarken her gün kendine aşık olur herhalde. Sizi çok seviyorum. Arkadaşlarımın hepsi de size hasta" sözleri karşısında zor anlar yaşadı. Hayranlarına teşekkür eden İmirzalıoğlu, "İltifatlarınızdan dolayı mahcup oluyorum" dedi.

Gökhan BALCI/EDİRNE, (DHA)

Haberin Devamı