Yaşam iMovie uygulaması 4K için güncellendi!

iMovie uygulaması 4K için güncellendi!

Paylaş
iMovie uygulaması 4K için güncellendi!

Geçtiğimiz hafta Apple’ın mobil ürünlerinde 4K desteği vermesinin arından ilk güncellemeler ulaşmaya başladı

Apple, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde 4K video desteğini resmi olarak duyurdu. Modeller henüz satışa çıkması ancak App Store’da yer alan uygulamalar bu yeni özellik için güncellenmeye başladı. Apple’ın video düzenleme uygulaması iMovie, 4K video desteğine kavuştu. Daha önce 1080p yani Full HD videoların düzenlemesine olanak tanıyan iMovie, artık 4K videoları düzenlemek için kullanılabilecek. Bu videolarda desteklenen maksimum rakam 3840 x 2160 piksel olacak.

Haberin Devamı

iMovie hem iPhone hem iPad modellerinde kullanılabilecek. 4K videoları işleme konusundaki performansı ile dikkat çekecek olan iPad Pro modeli, 4K video çekemese de bu videoların en hızlı düzenlenip işlenebildiği Apple cihazlarından biri olacak.

iMovie uygulamasında yapılan tek edeğişiklik 4K video düzenleme özelliği değil. Aynı zamanda Full HD videolara 60 kare/saniye desteği eklendi. Yani artık 1080p 60 fps videolar da iMovie ile düzenlenebilecek. Ve tabii ki iMovie de 3D Touch desteğine kavuştu. Parmağınızı iMovie uygulama ikonunun üzerinde basılı tuttuğunuzda hızlıca iMovie içerisindeki videoların düzenleme sayfasına ulaşabileceksiniz. Güncellenen iMovie 646 MB boyuta sahip.

Asus Zenfone 2 Laser resmi olarak duyuruldu!

Haberin Devamı