Magazin İmparator'dan Aslı'ya tam not

İmparator'dan Aslı'ya tam not

Paylaş
İmparator'dan Aslı'ya tam not

Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan'ı Milli Takımlar'ın patronu Fatih Terim'le tanıştırdı. İmparator gelin adayına tam not verdi

Barselona’ya transfer olarak Türkiye gündemine oturan Arda Turan’ın Barselona’da birlikte yaşadığı sevgilisi Aslıhan Doğan’ı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’le tanıştırdığı öğrenildi. Daha önce ‘manevi annem’ dediği Demet Akbağ ile sevgilisini bir akşam yemeğinde buluşturan Arda Turan, Bodrum Havalimanı’nda karşılaştığı Fatih Terim’i sevgilisiyle tanıştırdığını belirterek, “Fatih Hoca’dan onay aldım” diye konuştu.

Haberin Devamı

ASLIHAN İNGİLİZCE ÖĞRETİYOR

Evliliğe doğru giden ilişkilerinden oldukça mutlu olduğunu söyleyen Turan, “Aslıhan ile çok mutluyum. Uzun yıllardır zaten tanışıyoruz. Çok mutlu birlikteliğimiz var. Bana ingilizce pratiği yaptırıyor. İspanyolcayı çözdüm. Aslıhan sayesinde İngilizceyi de öğreneceğim” itirafından bulundu. Son olarak yıldız oyuncu, ilişkisiyle sürekli gündeme gelmekten rahatsızlık duymadığını şu sözlerle ifade etti: Barselona’da oynuyorum. Türkiye’nin tanınan popüler figürüyüm. Dolayısıyla magazin sayfalarında olmam son derece normal. Bugüne kadar bir tane magazin müdürüne veya muhabirine beni çekmeyin veya beni haber yapmayın demedim. Onlar işini yapıyor.