Magazin Imposters 2. sezon sonunda ekranlara veda ediyor!

Imposters 2. sezon sonunda ekranlara veda ediyor!

Paylaş
Imposters 2. sezon sonunda ekranlara veda ediyor!

Bravo'nun Imposters dizisi iki sezon sonunda iptal edildi

7 Haziran'da ikinci sezon finalini gerçekleştirecek dizinin bu bölümü aynı zamanda dizi finali niteliğini taşıyacak!

Haberin Devamı

IMPOSTERS İPTAL EDİLDİ!

Yayıncı kablolu kanal Bravo, Imposters'ı iki sezonunun ardından bitirme kararı aldı. Buna göre dizinin 3. sezonu olmayacak.

Bu ay beşinci ve final sezonuna başlayacak olan Girlfriends' Guide to Divorce'un yanında Bravo'nun güncel iki orijinal senaryolu dizisinden biri olan Imposters'ın 07 Haziran'da yayınlanacak final bölümünün ismi "See You Soon, Macaroon".

IMPOSTERS REYTİNGLERİ

2017 baharında ekran macerasına güçlü izlenme oranları ile gayet iyi bir başlangıç yapan Imposters ilk sezonunda bölüm başına 1.4 milyon izleyici tarafından takip edilmişti.

Ancak devam etmekte olan ikinci sezonda izlenme oranları neredeyse yarı yarıya azaldı ve bu durum beraberinde dizinin daha fazla ekranlarda tutunabilmesini mümkün kılmadı.

Haberin Devamı

IMPOSTERS DİZİSİNİN KONUSU

Sürekli kişilik ve kimlik değiştiren, tehlikeli olduğu kadar güzel bir düzenbaz kadın Maddie (Inbar Lavi; Prison Break, The Last Ship) ile kendisinin peşine düşen son üç kurbanı Ezra (Rob Heaps; Home Fires), Richard (Parker Young; Arrow) ve Jules (Marianne Rendón) arasındaki hikayeyi ekranlara yansıtan kara mizah tarzındaki dizide hem maddi hem de duygusal yönden darbe yiyen üçlü, gerçek olduklarına inandıkları her şeyi sorgulamayı bırakarak Maddie'nin peşine düşerler.

Stephen Bishop (Being Mary Jane) ve Brian Benben'in de kadrosunda yer aldığı dizide ünlü aktris Uma Thurman'ı tekrar eden bir rolde izliyoruz.

Universal Cable Productions yapımcılığındaki Imposters'ın yürütücü yapımcılığını Adam Brooks ve Paul Adelstein ikilisi üstlenmekte.

Bu arada yapımcı firma UCP'nin özellikle Netflix ağırlıklı olmak üzere diziyi devam ettirebilmek adına zemin yokladığı belirtiliyor.