Sivas İmranlı Kaymakamı Çamkerten, Vefa ekipleriyle sahada

İmranlı Kaymakamı Çamkerten, Vefa ekipleriyle sahada

Paylaş
İmranlı Kaymakamı Çamkerten, Vefa ekipleriyle sahada

İmranlı Kaymakamı Çamkerten, Vefa ekipleriyle sahada

Yasin KIRAS/İMRANLI (Sivas), (DHA) - SİVAS'ın İmranlı ilçe Kaymakamı Hüseyin Çamkerten, sokağa çıkma kısıtlamasında Vefa Sosyal Destek Grubundan yardım talep eden vatandaşların ihtiyaçlarını temin ederek kendilerine ulaştırdı.
İmranlı Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu ilçe merkezi ve köylerdeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Destek ekibinin çalışmalarına İmranlı Kaymakamı Hüseyin Çamkerten de destek verdi. Ekipler ile birlikte evden çıkamayan vatandaşların taleplerini dinleyen Kaymakam Çamkerten, özellikle yaşlıların ihtiyaçlarını dinleyerek onlar için alışveriş yapıyor. Destek grubuyla evlere giden Kaymakam Çamkerten, onların istek ve taleplerini de dinliyor. Ayrıca yaşlıların emeklilik maaşını çekerek elden kendisi ulaştırıyor.
Kaymakam Hüseyin Çamkerten, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ekiplerimiz ile beraber karşılayıp onlara ulaştırıyoruz. Ayrıca emekli maaşlarını da çekerek elden kendilerine ulaştırıyoruz. Ülkemiz ve İmranlımız daha güzel günleri görsün diye onlar evlerinde rahatça yaşasın diye bizler de seferber oluyoruz. İnşallah yapmış olduğumuz bu çalışmaların sonucunu vaka sayılarımızla alacağız. Herkesin emeğine sağlık" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı