Sivas İmranlı'da bisiklet turu düzenlendi

İmranlı'da bisiklet turu düzenlendi

Paylaş
İmranlı'da bisiklet turu düzenlendi

İmranlı'da bisiklet turu düzenlendi

Yasin KIRAS/İMRANLI (Sivas), (DHA)- SİVAS'ın İmranlı ilçesinde 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi. İmranlı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinliğe katılanlar 13 kilometre pedal çevirdi.
Sivas için 700 Fikir 700 Proje kapsamında İmranlı Kaymakamlığı tarafından 3 Haziran Bisiklet günü nedeniyle etkinlik düzenlendi. 'Sağlığın İçin Pedalla' projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe her yaş grubundan insanlar katıldı. Hükümet Konağı önünden başlayan bisiklet turunda, katılımcılar Boğazören köyüne kadar 14 kilometre pedal çevirdi. İlçe Kaymakamı Hüseyin Çamkerten öncülüğünde Sivas'ın doğal Çin seddine kadar pedal çeviren katılımcılar, Boğazören köyünde köy halkı tarafından karşılandı. Köydeki çocuklara çeşitli hediyeler veren Kaymakam Çamkerten, bir süre mola verdikten sonra dönüş için ilçe merkezine yeniden hareket etti. Hükümet konağında başlayan bisiklet turu aynı yerde son buldu.
3 Haziran Dünya Bisiklet Günü dolayısı ile etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür eden İmranlı Kaymakamı Hüseyin Çamkerten, "Sivas'ın doğal Çin seddinin yer aldığı Boğazören köyüne kadar 14 kilometre boyunca sağlık için pedal çevirdik. İlçe halkı ve çeşitli kurum çalışanları da projemize destek verdi. Boğazören köyü sakinlerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bizi misafir ettiler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı