Spor İmza törenine annesiyle geldi

İmza törenine annesiyle geldi

Paylaş
İmza törenine annesiyle geldi

Barcelona'nın yeni transferi İbrahim Afellay Nou Camp'taki imza törenine annesi ve ağabeyi ile gelince ortaya ilginç görüntüler çıktı

İmza törenine katılan kadın taraftarlardan birinin elinde tuttuğu, "Afellay senden çocuğunu değil, sadece formanı istiyorum" yazılı pankart dikkati çekerken, Fas asıllı Hollandalı oyuncunun annesi Habibe ve ağabeyi Ali stadın ihtişamı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haberin Devamı

Barcelona Sportif Direktörü Andoni Zubizarreta, Katalan ekibinin ara transferde Afellay dışında bir oyuncuyu kadrosuna katmayacağını söyledi. Hollanda'nın PSV Eindhoven takımından 3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Afellay, Barcelona formasını giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Barca TV'ye konuşan 24 yaşındaki Afellay, Nou Camp'a gelmenin çok büyük bir ayrıcalık olduğunu, büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. 29 kez Hollanda Milli Takımı'nın formasını giyen futbolcu, Barcelona'daki ilk gününde nasıl hissettiğinin sorulması üzerine, “Biraz gerginim. Bu normal, çünkü dünyanın en büyük kulübündeyim. Sadece şu anın tadını çıkartıyorum” diye konuştu.

Barcelona'nın, dünyanın en iyi futbolunu oynadığını ifade eden Afellay, “Burada oynamak her futbolcunun rüyasıdır” dedi. Barcelona ile 4.5 yıllığına anlaşan Afellay'in 20 numaralı formayı giyeceği açıklandı. İmzalanan anlaşmaya göre, 100 milyon euroyu getiren Afellay'ın bonservisini alabilecek.

Haberin Devamı

(Hürriyet)