Ekonomi İndirim heyecanı

İndirim heyecanı

Paylaş
İndirim heyecanı

Yerli e-ticaret platformu hepsiburada’nın her yıl 22 Kasım’da gerçekleştirdiği büyük indirim günü ‘Efsane Cuma’ için hazırlıklar tamamlandı.

30’dan fazla kategori ve 17 milyon ürün çeşidinin olduğu platformda, çoğu Anadolu’dan olmak üzere 15 bin küçük ve orta ölçekli işletmenin ürünleri, yüzde 70’e varan indirimlerle satılacak. Hedef 252 milyonun üzerinde ciro sağlamak.

Haberin Devamı

20 MİLYON ZİYARET

22 Kasım saat 20’den 24 Kasım saat 12’ye kadar devam edecek kampanyadan en az 20 milyon ziyaretçinin faydalanması bekleniyor. Yapılan hesaplamalarla 45 günde yapılacak ticaretin 1 günde gerçekleşmesi bekleniyor. Burada en kritik nokta ise alışverişlerin yüzde 60’ının Anadolu’dan yapılması. Bu durum bölgede büyük canlanma sağlayacak.

‘Efsane Cuma’nın ayrıntılarını (soldan) Hepsiburada pazarlama grup Başkanı yüce zerey, ticari grup Başkanı mutlu erturan, Kurumsal İletişim ve İlişkiler grup Başkanı Koray öztürkler ve operasyon grup Başkanı taner timirci birlikte anlattılar.

3 BİN 300 KADIN

Müşterilerin tek bir alışverişte birden fazla kredi kartıyla ödeme yapabilmesini sağlayan çoklu kredi kartı hizmeti devreye alındı. Hepsiburada Kurumsal İletişim ve İlişkiler Grup Başkanı Koray Öztürkler, ‘Efsane Cuma’nın temelinde de enflasyonla mücadele var. Hepsiburada’da 3 bin 300 kadın girişimci ürünlerini sergiledi” diye konuştu.

Haberin Devamı

CEP'TE 2 BİN TL AVANTAJ

Cep telefonlarında 2 bin liraya varan indirimlerin yapılacağı kampanya kapsamında, bu yıla özel İstanbul Avrupa yakasında farklı bütçe ve ihtiyaçlara uygun çeşitli daire seçenekleri de cazip indirimlerle sunulacak. Ayrıca Ankara’da 2 milyon metrekarelik bir arsa satışı da gerçekleştirilecek. Bu alandan parseller satılacak. Özel indirim seçenekleri arasında motorsikletler de olacak.