İnegöl İnegöl Belediyespor, Ziraat Bankası'na bileniyor

İnegöl Belediyespor, Ziraat Bankası'na bileniyor

Paylaş
İnegöl Belediyespor, Ziraat Bankası'na bileniyor

İnegöl Belediyespor, Ziraat Bankası'na bileniyor

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(BURSA),(DHA)

TVF Efeler Ligi'nin 21'inci haftasında sahasında Ziraat Bankası'nı ağırlayacak olan İnegöl Belediyespor'da Başkan Alper Taban, camiayı maça davet etti. Taban ayrıca seyircilerinin desteğiyle kazanmak istediklerini belirtti.

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, Voleybol Efeler Ligi'nde mücadele eden Belediyespor’un 2 Mart Cumartesi günü oynayacağı karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada voleybola gönül vermiş tüm sporseverleri maça beklediklerini söyledi. Fazıl Demirci'nin başa gelmesiyle birlikte ivme kazandıklarını belirten Taban, "İnşallah Efeler liginde bundan sonra alacağımız iyi sonuçlar ile hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz” dedi.

"TEKNİK EKİBİMİZE VE OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ"

Ligde istemedikleri bir sıralamada olduklarına işaret eden Başkan Taban, "Yavaş yavaş bu durumdan sıyrılmaya başladık. Özellikle yenildiğimiz Arkasspor maçında gösterdiğimiz direnç sonrası sahaya çıktığımız Tokat Belediye Plevne ve Arhavi Belediye maçlarını kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Kazanma hırslarını sonuna kadar sahada göstereceklerine yürekten inanıyorum" diye konuştu.

"İNEGÖL'DEN ELİ BOŞ GÖNDERMEK İSTİYORUZ"

Ziraat Bankası'nın da bu sene inişli çıkışlı bir grafik çiziğini belirten Taban, "Geçen hafta kendi sahalarında Galatasaray’a yenildiler. İki takım içinde zor bir maç olacak. Belediyespor olarak kendi sahamızda oynayacağımız son maçta Ziraat Bankasını mağlup etmekten başka bir şey düşünmüyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim. Onlar da galip gelmek isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Ziraat Bankasına geçit vermek istemiyoruz, onları İnegöl’den eli boş göndermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı