İnegöl İnegöl'de Çocuk Şenliği Otobüsü bugün kırsalda

İnegöl'de Çocuk Şenliği Otobüsü bugün kırsalda

Paylaş
İnegöl'de Çocuk Şenliği Otobüsü bugün kırsalda

İnegöl'de Çocuk Şenliği Otobüsü bugün kırsalda

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA)-BURSA'da İnegöl Belediyesi’nin 23 Nisan kutlamaları kapsamında gerçekleştirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği Otobüsü etkinliği, bugün de kırsal mahalleler ve eski beldelerde devam ediyor. 23 Nisan coşkusu, tüm şehri sarıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sokağa çıkma yasağıyla buruk bir şekilde kutlanmasını önlemek için Çocuk Şenliği Otobüsüyle tüm şehre bayram havası yaşatan İnegöl Belediyesi, bayram coşkusunu sürdürüyor. Etkinliğin ikinci gününde kırsalda ve merkezden uzak mahallelerde devam eden Çocuk Şenliği Otobüsü etkinliği, bayram coşkusunu şehrin dört bir yanına taşıyor.

BAYRAM SADECE MERKEZDE KUTLANMIYOR

23 Nisan Çocuk Şenliği Otobüsü ikinci gününde; Akhisar, Baykoca Mahallesi TOKİ Konutları, Huzur Mahallesi, Yeniceköy Mahallesi, Edebey, Cerrah, Çeltikçi ve Kurşunlu ile Tahtaköprü Mahallelerinde çocuklarla buluşuyor. 23 Nisan günü yoğun talep gören etkinlikle hem çocuklar hem de yetişkinler coşkulu bir 23 Nisan kutlaması yapma imkanı buluyor. Mahallelerde çocuklar süsledikleri evlerinin camları ve balkonlarından çocuk şenliği otobüsüne ve maskotlara eşlik etti. Çocuklara maskotlar tarafından çikolata dağıtımları da yapılıyor.

Bu etkinlikle 23 Nisan coşkusunu merkezin dışında kalan mahallelere de taşıyan İnegöl Belediyesi’nin Çocuk Şenliği Otobüsünü, geçtiği güzergahlarda çocuklar ve vatandaşlar büyük coşkuyla karşıladı. Hava şartlarının elverişli olması durumunda otobüs akşam saatlerine kadar belirlenen güzergahta turunu sürdürecek.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı