İnegöl İnegöl'de kandil akşamı süt ikram edildi

İnegöl'de kandil akşamı süt ikram edildi

Paylaş
İnegöl'de kandil akşamı süt ikram edildi

İnegöl'de kandil akşamı süt ikram edildi

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL(Bursa),(DHA)-BURSA’da İnegöl Belediyesi, kandil geceleri başlatılan süt ikramı geleneğini Berat Kandilinde de sürdürdü. OSB Camisinde yatsı namazı sonrası cemaate İkram Çeşmesinden süt ikram edildi.

Berat Kandili, cumartesi akşamı idrak edildi. İnegöl Belediyesi, kandillerde süt ikramı geleneğini sürdürdü. Berat Kandilinde OSB Camisinde yapılan süt ikramlarına Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcıları, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Durmuş ile teşkilat üyeleri ve kalabalık cemaat katıldı. Yatsı namazı sonrası cami bahçesinde İnegöl Belediyesi ikram çeşmesinden vatandaşlara süt ikram edildi. Pandemi kurallarına uyularak yapılan ikramlar sırasında, AK Parti Gençlik Kolları da aynı camide lokma ikramı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Alper Taban ile AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Durmuş, her iki ikram alanını da ziyaret edip, vatandaşların kandilini kutladı.

İkramlar sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bugün organize sanayi bölgesi camimizde Berat Gecemizi eda ettik. Ben tüm ilçe halkımızın berat kandilini kutluyorum. Hayırlar vesile olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. Malumunuz salgının olduğu bir süreçteyiz. İnşallah buradan da kurtuluşa vesile olsun. Rabbim bizleri bugüne eriştirdiği gibi inşallah ramazana ve bayrama da eriştirsin. Bu vesileyle başta ilçe halkımız olmak üzere tüm İslam Aleminin kandilini kutluyorum” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ise “Tüm ilçe halkımız ve İslam aleminin Berat Kandilini tebrik ediyorum. İnşallah bu gecenin hatırına Cenabı Allah bu pandemi sürecinden dünyayı kurtarsın. İnşallah daha nice böyle güzel gecelere hep birlikte kavuşuruz. Yapılan ikramlardan dolayı da Belediye Başkanımıza ve Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı